window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:14 | september 17, 2018

Weekly Plans

Bonjour! Mina älsklingar!

Föreläsningen igår gick så bra, vilket gäng – alla var så gulliga. Inte fy skam att stå på en strand i 30 grader och prata om mode. Det gör jag gärna om. Efter minglet fick vi ut och åt middag med Anna och hennes man som projektleder bröllopet. Vi hade en ruskigt trevlig afton och lärde verkligen känna varandra på djupet. Det är så kul när man bara klickar med människor och kommer varandra in på djupet.

Men nu till det viktiga det här är ingen vanlig vecka – utan vår bröllopsvecka. Äntligen är den kommen. Stressen som flåsat mig i nacken i månader är som bortblåst. Nu sitter jag i solen med en stor americano och känner hur axlarna sjunkit några centimeter, andetagen är djupare hela vägen nerifrån magen. Nu är jag bara förväntansfull och övertaggad, det är så skönt att få de här dagarna innan. Vi ska fixa med en hel del, men vi ska också sova länge, äta generande långa frukostar och pussa på varandra. Vi är kvar en natt till i Cannes, innan vi kör bort till Chateaut imorgon. Drömmen hade varit att åka på honeymoon direkt efter bröllopet, känner att vi verkligen hade behövt det men Markus semesterdagar är slut och jag har en massa jobb. Och juste vi har inga pengar, haha. Så vi kommer sticka iväg i vinter istället. Men vi får två nätter efter bröllopet tillsammans med Forni och D i Antibes innan hemfärd. Sedan har jag medvetet bokat in nästan ingenting de tre kommande dagarna när vi kommer hem. Ser framför mig hur jag jobbar hemifrån i sängläge framför Nyhetsmorgon. Och till helgen har jag en överraskning till Markus.

Nu ska vi åka till en megastor partybutik som ligger lite utanför Cannes och handla lite rolig dekor, sedan tror jag att jag ska placera mig själv raklång i en solstol och bara sluta ögonen. Ikväll blir det en promenad på croisetten.

Det kanske blir lite mindre inlägg den här veckan än vanligt EFTERSOM VI GIFTER OSS. Men Uchenna kommer hålla ställningarna och har förberett några roliga inlägg om henne och Pålle.


4 kommentarer



4 kommentarer om “Weekly Plans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Lycka till med giftemålet!! 🙂

    /C

    http://fondofhome.blogg.se – en ovanlig lantliv-/inredningsblogg

    Svara
  • Bara att andas och köra på, rock n´roll! Njut av dagarna och den stora dagen D speciellt mycket.

    Håll inte buketten för högt och gå inte för fort längs altargången blir mitt lilla tips.

    Svara
  • Hoppas ni får en helt magisk vecka, ska bli kul att se alla uppdateringar sen efter bröllis!

    Svara
  • Det är verkligen så spännande med ert bröllop! Håller tummarna för att allt går jättebra och är väldigt nyfiken på att se bilder!! Nu till min fråga – du är ju verkligen en skönhetsexpert och guru inom området, kan du inte snälla göra en lista över vilka behandlingar du gjort inför bröllopet? Berätta lite om hur och varför du gjort dem samt vad som varit dina beauty goals för den stora dagen. Jag skulle tycka att det var så spännande och inspirerande att läsa! Lycka till med allt nu!!

    Svara