Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:44 | september 13, 2018

LEOPARD A LIFELONG LOVE STORY

Fuskpäls Jakke, Kjol Realisation, Väska Balenciaga Nathalie Schuterman, Stickad polo Stylein. 

Blir aldrig trött på leopardmönster. Ingen drog på smilbanden mer än jag när var och varannat modehus bjöd på djuriska print när höstens kollektioner visades upp tidigare i vår (smygkika här). Är upp över öronen förälskad i den här fuskpälsen från danska Jakke i bambimönster. Den här dagen är det fullspäckat schema, har precis suttit och mailat med massa bröllopsleverantörer. Nu ska jag sätta ihop outfits för om två timmar kommer Angelica förbi och ska hjälpa mig plåta två samarbeten. I eftermiddag kommer alla tärnor hem till mig för att prova barret inför bröllopet samt få låna smycken av LWL jewelry. Lägenheten ser ut som piss så måste också hinna klämma in ett snabbstäd däremellan. Och ikväll ska jag ha en sista fitting för bröllopsklänningarna. Och andas lite.

 


4 kommentarer4 kommentarer om “LEOPARD A LIFELONG LOVE STORY”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här