Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:30 | september 11, 2018

Modeveckans stora trend: rutigt

Stockholms modevecka

Spaningen från Stockholms modevecka tyder på en sak; denna höst ska dina plagg vara täckta av ett rutnät. För extra stilpoäng bär du det rektangulära mönstret ihop med färg och cowboy boots.1. Halsband 2. Skor 3. Byxor 4. Stickad tröja 5. Väska

1. Väska 2. Kjol 3. Stickad tröja 4. SkorHöstens trend rutigt
1. Skor 2. Örhängen 3. Klänning 4. Kavaj 5. Väska


1 kommentarerEn kommentar om “Modeveckans stora trend: rutigt”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Kan du snälla rara, i mån av tid i bröllopsyra (grattis i förskott), tipsa om hur man bäst stylar kjol i höst utan att frysa ihjäl? Skannat nätet och magasin i hopp om svar men allt är stylat barbent med endast en tröja. Alltså, behöver tips på hur kjol stylas med skor, strumpbyxa, alt lårhög stövel, och jacka en regnig, kall höstdag i Stockholm? Lyckas på något sätt alltid se ut som att jag är 14 år och tagen ur en amerikansk high school film där klädkoden är skoluniform. Help a girl out! Puss!

    Svara