Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:00 | september 11, 2018

Höstens blickfång!

  Klänning Gina Tricot, Cykelbyxor Spanx, Halsband Sara Biderman x CU Jewellery, Boots Henry Kole. 

Just nu är jag inne i sådan bröllopsbubbla. Jag har till och med börjat drömma om bordsplaceringar, blomarrangemang, ballonger, klänningar, leveranser. Nu börjar det verkligen kännas i magen att dagen det närmar sig. Är helt pirrig i hela kroppen. Jag måste erkänna att vägen till bröllopet varit allt annat än spikrak, snarare en berg- och dalbana. Men nu känns det för första gången som att vi är inne på rätt stig. Det här med att planera och rodda ett bröllop i ett annat land är allt annat än en barnlek. Det har verkligen varit blod, svett och tårar.

Men nu till något helt annat. Måste bara kika in och tipsa om den här toksmygga blåsan från Gina Tricot som precis landat i butik, den är så smickrande för figuren. Med sin maffiga ärm ser midjan så petite ut. 80-tals ärmen är utan tvekan höstens snackis. Antingen bär du den med ett par spanx alternativt cykelbyxa under eller så rockar du den som den är till ett par höga stövlar eller klumpiga gympaskor.

 

Foto: ANGELICA SWANSTRÖM


2 kommentarer2 kommentarer om “Höstens blickfång!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vart gör du dina fransar? 🙂

    Svara
  • Hej Petra, har du frågat Sara varifrån hennes bruna (sammets?) kavaj kommer ifrån?

    Svara