window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:30 | september 10, 2018

Weekly Plans

Leopardkjol
Kjol Realisation, Teddytröja BikBok (kommer snart).

Godmorgon mina solstrålar!

Herregud, vilket val. Satt uppe tills valvakans slutskede, det ska bli spännande att se vad tusan som händer nu.

Men nu till något helt annat, den här veckan är det slutspurt inför bröllopet. På söndagmorgon bänkar jag och Lorpan oss på flyget till Nice. Det är fortfarande några lösa trådar som jag kämpar för att få bukt på. Det här med att kommunicera på franska är inte alltid det lättaste. Det har blivit många missförstånd längst vägen. Håller tummarna för att alla pusselbitar faller på plats så jag slipper oroa mig de sista dagarna. Jag vill bara kunna njuta fullt ut, vara i nuet till hundra procent och släppa allt, men det är så mycket logistik från alla håll och kanter då varenda pinal har hyrts in. Men det kommer att lösa sig det är jag övertygad om – och gör det inte det så ska jag försöka att inte bry mig.

Den här veckan är fullspäckad av förberedelser inför de stundande dagarna. Sedan har jag en hel del jobb och förberedelser som ska prickas av innan jag boardar planet till Frankrike.

NU ÄR DET SÅ NÄRA! TÄNK ATT JAG ÄR GIFT SNART! Känns så surrealistiskt att vi ska säga ja till varandra framför våra familjer och vänner. Att vi ska få fira med dem i dagarna tre. Oj, vad jag kämpat för de här dagarna. Jag har verkligen krigat – känns så overkligt att vi snart är framme vid slutdestinationen.

Måndag: Telefonmöte med vår bröllopsplanerare för att gå igenom körschemat. Her Hour möte med Pålle och Uchenna. På lunchen är det i vanlig ordning lunchpass på Kamsportslabbet. Därefter ska jag förbi Ida Sjöstedt för att prova en klänning till bröllopet. Sedan väntar kontorsjobb innan en timmes LPG-behandling står på schemat. Kvällen avslutas med danskurs.
Tisdag: PT-pass med Vilmer. Möte med vår DJ som ska spela på bröllopet för att gå igenom all musik. Jobb på NO18 och på kvällen har vi möte med våra toastmasters för att gå igenom de sista detaljerna.
Onsdag: På morgonen ska jag plåta ett samarbete. Vid lunch ska jag iväg och plåta en annan kampanj. På eftermiddagen har vi produktionsmöte för Adoore SS19. Kvällen har jag avsatt för att fila på mitt tal till Lorpan.
Torsdag: Jobbar hemifrån på förmiddagen. Sedan ska jag förbi Emelie på Hairtalk för att fixa barret så det är nyfärgat och tjusigt. På eftermiddagen har jag ett litet event för alla tärnor hemma hos oss.
Fredag: Hela dagen kommer bestå av det sista roddandet inför resan. På kvällen har jag och Markus ett sista danspass, då ber vi till gudarna att stegen sitter. Just nu känns det lite som en omöjlighet, haha.

Nej, men hörni nu gör vi den här pangveckan!

Leopardkjol Leopardkjol  Leopardkjol

Foto: ANGELICA SWANSTRÖM


4 kommentarer



4 kommentarer om “Weekly Plans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Låter som en härlig vecka! Du är grym och jag tycker att du och Marcus är så fina ihop ☺️ Kram

    Svara
  • Wow vilka snygga bilder!🙌🏻Ha ha visst är det lite knäppt att jag sitter här och toklängtar efter ert bröllop… även om jag inte är bjuden!

    På söndag döps vår lille palt så jag får som tur är omringa mig av pompoms och glamour ändå 😂🙌🏻👶🏼❤️. Kram Ida http://www.idior.se

    Svara
  • Fina Petra, njut till max utav er pre-week wedding nu. Förstår att det är lite pill och planering kvar, men det är ju ändå det bästa.. när man har allt framför sig, får undra, drömma och fundera på hur allt kommer bli i slutändan! Så ha en fantastisk vecka. Stor kram! <3

    Svara
  • Wow vilka snygga bilder på dig och så snygg tröja!

    Svara