Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:22 | september 9, 2018

Bebisgos, Bröllopsklänningfitting, Tjejmiddag och Söndagsmys.

Fredagen började på bästa sätt med att få omfamna en två veckor gammal liten köttlimpa. Lova, vilken sötnos. Hon somnade i min famn nästan direkt, äggstockarna börjar ju krampa när man får sniffa på ett sådant här litet liv.

 Sedan kom Sara förbi.

Hon ville också prova på mammalivet. Skickade stressande mms till hennes pojkvän och Markus.

Haha, det var en tjej på instagram som kommenterade att det blå motivet ser ut som en glad liten snopp. Jag svarade glatt att Markus delar den åsikten. Jag tror faktiskt att det kan bara det tavlan föreställer. Vem vill inte ha en sprudlande nyfiken blå snopp på väggen?


På eftermiddagen hade jag fitting för min bröllopsklänning hos Ida Lanto. Wow, den är vackrare än jag någonsin hade kunnat drömma om. Så sjukt maffig, längtar tills jag får inviga den. Sedan stod danskurs och datenight på schemat.

Dansade loss i mina nya byxor från J Lindeberg.

Farang på Tulegatan 7 i Stockholm har en rätt som är det godaste jag vet. En karamelliserad gris som är knaprig på utsidan och smälter i munnen på insidan. Den friteras i tre omgångar och serveras med en ljuvlig sockrig asiatisk sås, sedan adderar man risvinäger för en syrlig balans. En annan rätt som toppar min lista är deras helfriterade softshellkrabbor och den gröna papayasalladen. Mätta och belåtna gick vi hem och fortsatte kvällen dansandes, vi fick hemläxa från dansläraren så vi röjde undan alla möbler och höjde volymen.


På dagen uträttade jag lite ärenden och pressade in ett litet kort träningspass på Sturebadet. Vid sju mötte jag upp Linn i matbutiken och vi la vantarna på allt vi tyckte såg gott ut.

Det hela slutade i nostalgiska potatiskroketter, flankstek och gräddsås på kantareller och murklor. Och såklart pricken över i:et svartvinbärsgelé.

  

Sedan bäddade vi ner oss i soffan och pratade om allt mellan himmel och jord fram tills klockan slog två.

Imorse vid 10.30 fick jag ett sms från Vilmer. ”Vi ses om 30 min” då insåg jag att jag helt förträngt vårt PT-pass och fick kasta på mig kläder och slänga mig upp på cykeln bort till Kampsportslabbet.

På vägen hem handlade jag med mig frukost till en slagen hjälte som hann med en grabbdag och 30 års firande dagen innan.

Så nöjd över mina fynd på som jag hittade i veckan när jag drog runt och letade dekor till bröllopet. Hittade tio glas för en spottsyver, 20 riksdaler styck på Myrorna i Skärholmen. Men även den lilla karaffen och kaffekannan. Ska ta bättre bilder på alla kap i eftermiddag.

Ett annat tips är mina favoritljus från danska Ester & Erik. De har utan tvekan de vackraste ljusen. Min favoritfärg är nummer 11, som är i den perfekta beiga kulören. Brukar köpa mina på By Binett på Odengatan, de har störst utbud. Har ni varit inne i den butiken? Den öppnade ganska nyligen – tips, tips, tips. Cyklar förbi där nästan varje dag och de har så många roliga unika prylar.


Kan det här vara världens härligaste söndag? Jag har legat och bläddrat i nya inredningsmagasin framför valvakan medan Markus sussat sött.

Nu ska vi däremot bege oss ut i solen för att rösta. Skulle förtidsröstat igår men kön var 1,5 timme lång. Håller tummarna för att det är mindre kö idag. Sedan ska vi ta tag i massa bröllopsdetaljer som vi ligger efter med.

Men hörni glöm inte att rösta <3 Varje röst räknas. Vallokalerna har öppet till 20.00 så det är bara att släpa lilla söta stjärten ut i solen och göra just er röst hörd.

Puss på er <3


15 kommentarer15 kommentarer om “Bebisgos, Bröllopsklänningfitting, Tjejmiddag och Söndagsmys.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Receptet på såsen PLZ?

  Svara
 • Grädde, scharlottenlök, murklor, kantareller, kalvfond, rödpang, svartvinbärsgelé (som man häller i själva såsen), soya. Låt den stå och puttra ett tag och mysa ihop sig.

  Svara
 • Var kommer träningskläderna ifrån?? Så snygga!

  Svara
 • Linnet är från Zara, byxorna från Oysho ; )

  Svara
 • Hej, undrar vart Saras byxdress kommer ifrån? SNYGGASTE jag har sett!!!!!

  Svara
 • Från Asos ; )

  Svara
 • Jättefina loppisfynd!! 🙂

  /C

  http://fondofhome.blogg.se – nyinvigd renoverings-/inredningsblogg

  Svara
 • Den rutiga skjortan på första bilden med bebisen är så in <3 vart är den ifrån?

  Svara
 • Det är en klänning från Gina Tricot!

  Svara
 • Mys! Vart kommer de urtjusiga kaffekopparna ifrån? WANT! NEED! Mvh Keramikhäxa

  Svara
 • Snipp snipp, snippelosnopp..:-)

  Tror Sarah får köpa en större kjol snart, ser ut som att den ska sprängas.

  Svara
 • Om du ska kommentera, sparka inte neråt.

  Svara
 • Ja, det har du rätt i. Blev bara så förvånad att en professionell stylist väljer att ta på sig en för liten kjol. Ber om ursäkt och tar tillbaka.

  Svara
 • Åh vart är de magiska muggarna ifrån? 😍

  Svara
 • Vart är kaffekopparna ifrån? <3

  Svara