window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:54 | september 8, 2018

Ska vi gå bakåt eller framåt?

Hello mina älsklingar! Hoppas ni har en magisk lördag.

Jag befinner mig fortfarande hemma, har pillat med lite jobb som ska in. Nu ska strax få min lilla stjärt ur lägenheten och bege mig ner på stan för att förtidsrösta, köpa bh till bröllopsklänningen och shoppa lite mat för ikväll ska jag äta middag med två favoriter och boka en resa. Jag och Lorpan hade datenight igår, först började vi aftonen med en danskurs, sedan lyxade vi till det med middag på Farang därefter fortsatte vi aftonen med rödpang och flyttade undan alla möbler hemma för att kunna dansa ännu lite mer. Senaste tiden har vi gått om varandra och somnat utmattade i soffan så jag vaknade med ett leende imorse efter vår kväll tillsammans.

Jag har varit lite kluven i valet. Har gjort flera valkompasser för att hitta rätt, i år har det inte varit självklart. Annie Löf och Ebba Busch Thor har verkligen briljerat i rutan. De är så coola med vassa armbågar och skinn på näsan. Har röstat på Moderaterna tidigare år – men nu känns de inte längre som mitt självklara val. Även om jag tycker att Ulf Kristersson varit stark i de senaste sammandrabbningarna. I år är det viktigare än någonsin att rösta, men det tror jag redan att ni är medvetna om. Jag vet vad jag absolut inte kommer lägga min röst på. Jag tycker det är synd att SD får så stor plats och fokus i debatterna, pajkastning och vuxendagis. Upplever att fokuset från de viktiga frågorna i debatterna får mindre strålkastarljus. Sverige Demokraterna känns som en ohyra, ett obotligt virus som växer på människor. Vill ta tag i folk och skaka vett i dem. Det spelar ingen roll hur söta förpackningar de lindar in sin politik i, för i sanningens ögonblick som SVT-debatten häromdagen blir det så självklart att de inte hör hemma i min regering. Känns nästan som inför USA-valet med Trump. Vill vi verkligen gå mot samma framtid och ha en clown som leder vårt land? Som går bakåt i utvecklingen? Som lever i sin egen verklighet.

Rösta med hjärtat <3 Tänk på vilket Sverige du vill vara en del av. Tänk långsiktigt.

Om ni fortfarande är osäkra på vart ni ska lägga er röst så tycker jag att ni ska göra valkompassen eller läsa det här inlägget ”Än finns det tid” som Elsa Billgren skrev som kortfattat förklarar vad varje partis hjärtefrågor är.

Puss hoppas ni har en fin lördag så hörs vi igen imorgon bitti.


1 kommentarer



1 kommentarer om “Ska vi gå bakåt eller framåt?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Åh men så härligt! Får jag fråga vart ni gick danskurs?:)

    Svara