window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:53 | september 6, 2018

Bootcamp på Kampsportslabbet, Secondhand fynd, Her Hour och Makalösa Fuskpälsar.

Årets bild, haha. Startade gårdagen på Kampsportslabbet med världens bästa PT Fannie. Jag och några kompisar kör ju ett bootcamp två gånger i veckan.

Herregud, jag är helt slut i kolan. Minns knappt vart jag bor längre. Att planera ett tre dagars bröllop och få ihop logistiken på ett ställe som normalt sätt inte gör bröllop är en konst. Men satan i gatan vad bra det kommer bli börjar bli så löjligt exalterad. Den här helgen blir definitivt en repris från förra, ska ta det så himla lugnt känner verkligen att jag behöver det. Nu ligger jag raklång i en soffa på kontoret med datorn på magen och väntar på ett telefonmöte.

Ska vi kika på vad jag pysslat med de senaste två dagarna istället för att lyssnat på mitt tråkiga babbel.

 Banans! Jag har invigt en bananklänning!

I förrgår registrerade jag mig på Sunfleet som är en bilpool och igår plockade jag ut en bil för dagen. Det var faktiskt förbryllande smidigt. Valde ”lilla-paket” då pröjsar man 199 kronor i månaden och sedan en avgift för att låna bilen, men betydligt billigare än om man hade hyrt en bil på Statoil. Känns fortfarande helt overkligt att jag får sitta själv bakom ratten, undra när den känslan släpper.

 Anledningen till lånet av fordonet var att jag skulle dra runt på några Myrorna och leta efter dekor till bröllopet som kommer att gå med en lastbil ner på fredag till Frankrike.

Ropsten Myrorna och Skärholmen är riktigta skattkammare –la vantarna på några riktiga guldklimpar för en spottstyver. Tror allt sammanlagt (tre stora påsar, varav en Ikea-kasse gick loss på 1300 kronor.

Igår kväll var jag och den här trion förbi Jakke’s showroom för att spana på deras höst- och vårkollektion med fuskpälsar.


Föll handlöst för denna.

Okej, kan vi prata om den här fluffiga bambidrömmen som finns i butik nu? Wow!

 

Sara, jag och Markus var förbi Saras favoritskräddare på Linnégatan för att sy upp hans Oscar Jacobson smoking till bröllopet. Min lilla Lorpa han är så söt att jag får ont i tänderna.


Vid sju svängde mina favoriter förbi. Vi skulle ha en planeringsmiddag inför vårt Her Hour stundande möte dagen därpå.

Vi beställde hem hela Beirut Cafe från Foodora.

Löjligt nöjd över mina second hand fynd.
   Runt tiosnåret drog någon maffig fyrverkerishow igång på KTH som fångade damernas intresse. Så fort de hade gått så totaldäckade jag i soffan.

min dag i bilder-33
Imorse var jag återigen återförenad med trion. Vi skulle ha ett brianstorm möte på Cube om vår nya sajt.

Därefter bar det av till Patriksson Pr för att låna lite soliga saker till plåtningen imorgon. Den här väskan från ATP står högst upp min önskelista nu. Så fin kulör.


20 kommentarer



20 kommentarer om “Bootcamp på Kampsportslabbet, Secondhand fynd, Her Hour och Makalösa Fuskpälsar.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här