Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:43 | september 4, 2018

Äntligen har de vassliknande stråna landat i butik!

vasstran

Äntligen har de vassliknande stråna landat i blomsterbutikerna. Dock berättade floristen på Blomstertid att de bara finns tillgängliga under några veckor – så för alla er som letat som galningar. Skynda fynda! Har sett att de finns lite överallt på stan, cyklade förbi Floristkompaniet och Norrmalmsblommor och sportade liknande i skyltfönstret. För er som inte bor i Stockholm så bör de ju finnas i välsorterade blomsterbutiker eller så kan ni be butiken beställa hem stråna till er. Älskar växter som inte kan dö ifrån en. Måste dock klippa ner mina en bit – men tills jag valt kruka får de vara aningen långa.

vasstran vasstran
Den förbannade sladden, varje gång jag ser en bild så stör jag ihjäl mig. I nästa vecka ska jag ringa Pandy som får komma och plocka ner den alternativt att jag målar om den. Glömmer av att den existerar. Eftersom vi inte kommer ha råd med en taklampa på en triljoner år efter det här bröllopet så kan den lika gärna döljas.

vasstran

Nu har jag precis kommit hem från Mall of Scandinavia. Jag och mamma brände av ett litet varv, innan vi slog oss ner för en snabb middag därefter bänkade vi oss i biosalongen framför efterlängtade Equalizer 2. Japp, den var till och med bättre än ettan – se den om ni gillar actionfilmer.


11 kommentarer11 kommentarer om “Äntligen har de vassliknande stråna landat i butik!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Alltså älskar ert hem

  Kom o inred mitt🙏🏻🙏🏻

  Svara
 • Vad gullig du är! Åh, hade jag haft lite mer tid hade jag mer än gärna hjälpt dig! <3

  Svara
 • Visa bilder från din killes svensexa!!

  Svara
 • Haha, inte ens jag har fått ta del av några <3

  Svara
 • Åh skulle också gärna vilja höra om den, kanske en liten recap iaf. Om du får berätta? 🙂

  Svara
 • Så himla fint! Och d ö r på din klänning… Varifrån?! (undrar härmapan 🙂

  Svara
 • Fick inspiration av ditt vass så gick o plockade själv. Blev väldigt snyggt. Men nu när jag ligger i soffan i tyst vardagsrum hör jag att det låter. Knäpper liksom. Är de fulla med djur dör jag.

  Svara
 • Åh tycker de är så snygga! Har letat så länge, tack för tipset var de finns 🙂 Vad kostar ett strå på Blomstertid?

  Svara
 • Floristkompaniet har en drös utanför sin butik också ; ) Tror de ligger på typ 80 kronor styck men sedan håller de ju i en evighet.

  Svara
 • Sätter man dom i vatten eller kan dom stå direkt utan?

  Svara
 • Petra. Går du ff till Eva för att bleka dina tänder? Är så sugen på att prova och du har ju de finaste, vita gaddarna man kan tänka sig så du borde veta vart man ska gå.

  Tacksam för svar//L

  Svara