window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:45 | september 3, 2018

Weekly Plans

Hailey-Baldwin-Vogue-Mexico-September-2018-Bjorn-Iooss-10

God morgon babes!

Mindre än tre veckor kvar till I do. Just nu känns det som att min hjärna bara tänker bröllop, mina tankar korsar av girlanger, champagnetorn, låtval, hangover goodiebags, logistik, tal, bröllopsdans. Nu är slutspurten kommen – nu gasar vi. Den här veckan tänkte jag att vi skulle marinera oss i bröllopsinlägg så vi tillsammans kommer i rätt mood. Vi (läs: jag) kommer på nya saker hela tiden ”men gud, det vore så kul”. Den här helgen har jag knarkat bröllopsbloggar, tänkte att jag skulle tipsa om mina bästa här i bloggen.

Den här veckan och kommande vecka har jag medvetet bokat in mindre att göra så det finns utrymme för sista bröllopsfix.

Måndag: Telefonmöten med France om bröllopet. Lunchpass på Kampsportslabbet. Sedan väntar en eftermiddag på No18. På kvällen ska jag välja låtar till vår franska afton första dagen på bröllopet.
Tisdag: Börjar morgonen med ett spännande möte därefter lunch med Her Hour teamet Pålle och Uchenna. På eftermiddagen ska jag prova LPG för att slutligen avsluta dagen i en biosalong tillsammans med mamma för att vila ögonen på ”Equalizer 2” – besatt av ettan. Mamma har sett första filmen 25 gånger. Ändå rimligt.
Onsdag: Morgonpass på Kampsportslabbet. Genomgång av sampels för Adoore SS19, därefter väntar kontorsjobb.
Torsdag: Plåta samarbeten med Uchenna.
Fredag: Plåtning tillsammans med Sara. På eftermiddagen ska jag ha fitting för BRÖLLOPSKLÄNNINGEN! Gah, jag hoppas den sitter som en smäck.

Hailey-Baldwin-Vogue-Mexico-September-2018-Bjorn-Iooss-7

Så fint modejobb med Hailey Baldwin för Vogue Mexico’s september utgåva.

Hailey-Baldwin-Vogue-Mexico-September-2018-Bjorn-Iooss-3 Hailey-Baldwin-Vogue-Mexico-September-2018-Bjorn-Iooss-3


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här