window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:24 | augusti 31, 2018

Ny energi!

Svensexa

Det här har varit den bästa morgonen på länge. Vaknade 06.30 fyll av energi, nästan studsade upp ur sängen. Känns som bakfyllan från förra helgen släppte igår kväll. Tände ljus, drack en kopp kaffe och städade hela köket. Sedan bänkade jag mig i soffan gjorde frukost till Lorpan (eller okej ska inte ta i från tårna, kokade två ägg som i och för sig blev exemplariska och sulade ut en liten klick kaviar på ett fat). När han hade gått till jobbet så sprang jag runt och packade hans väska. Idag är det nämligen hans tur att bli bortrövad av sina vänner. Igår eftermiddag var jag och shoppade en ny outfit till honom som jag la ner överst med en liten hälsning. Köpte även nya strumpor eftersom jag brukar sno hans, eftersom jag enbart äger ett par egna strumpor. Under vinterhalvåret så brukar jag använda hans finstrumpor som vantar när jag cyklar, så det var väl inte mer än rätt. Är nog skyldig honom 139399 par sockor.

Sitter med ett stort leende på läpparna för jag vet att han kommer ha världens bästa helg. Åh, är alldeles pirrig för hans skull, hör hans skratt eka i huvudet. Han har ingen aning om vad som väntar honom.

Nu har jag städat hela lägenheten som var en misär, hängt upp alla kläder som legat i väskor från alla resor, bäddat rent och till och med dammsugit.

Myshelgen kom och ta mig – jag är så redo för dig.

Ikväll står en lugn kräftskiva på schemat, men sedan är det ekande tomt i kalendern. Från tokfestande till ”laddabatterierna, bokainteinnågontinghelg”. Kontrasterna gör att man njuter så mycket mer av varje situation. Man skulle kunna säga att jag är mästarens mästare på att boka in saker – men dessa två dagar har jag gett mig själv ett löfte att bara ta helgen som den kommer, enbart göra det jag är sugen på och känner att jag har energi till. Vill jag bara vara hemma och pilla – då ska jag vara det. Kan knappt minnas senast jag var hemma och bara va. Har varit så mycket med bröllopet, så det har nästan känts som jag gått från ett jobb till nästa med bokningar, leveranser, catringfirmor, florister.

Nu väntar ett lunchpass på Barrys Bootcamp innan jag avslutar fredagen med ett roligt spånarmöte inför ett års ambassadörskap som precis blivit signat och klart.

Hoppas ni har världens bästa fredag babes!


4 kommentarer



4 kommentarer om “Ny energi!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hva er datoen for bryllupet? ❤️

    Svara
  • Den 20-23 september ; )

    Svara
  • Hej, Vet du vart man kan få tag i din lila klänning som du hade på nelly? behöver en i storlek 36 för en gala kväll i paris!! Skulle köpa den igår men den tog slut hos nelly?! tack på förhand Filippa

    Svara
  • Hmm då är den nog dessvärre slut är jag rädd för. Jag ska kolla i min garderob. Jag kan eventuellt ha en lila där i just storlek 36, du menar den som är plisserad nästan? Du kan få låna min <3 Om jag har den! Maila mig på [email protected]

    Svara