window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:30 | augusti 29, 2018

En kväll på kungliga operan.

Nu tycker jag att vi åker tidsmaskin till förra torsdagen då det vankades flådig middag på Operan i guldfoajen. Vi var inbjudna för att fira Mateus 25-årsjubileum. Åh, tycker så mycket om grundaren Teresa Lundahl, en riktig powerbrud som idag driver företaget tillsammans med sin dotter Filippa. De verkar ha sådan fin relation och är en dunderduo. Kul att få veta hur hela resan startade – nämligen med ett par handmålade gula tallrikar tillverkade i keramik i hemlandet Portugal. Vilken framgångssaga. Hela kvällen var fylld med så mycket värme och kärlek.

Jag var helt omedveten om att jag skulle bli kidnappad på min möhippa bara några timmar senare.

Jag hade bara en kvart på mig att svida om när jag klev innanför dörren från jobbet och kom på att det här kapet som jag fyndat på Aclers 70% rea innan sommaren stod och samlade damm i garderoben. Kände mig som en stor fluffig lyxig maräng.

Armkrokade med min vapendragare och begav oss mot festen.

Där den här färgstarka ligan väntade.

De var dock fullt medvetna om att vi skulle åka i ottan dagen efter och var lite smått nervösa för hur bortrövandet skulle gå – och det faktum att aftonen eventuellt skulle bli för lång.

Guldfoajen kan utan tvekan vara Sveriges vackraste sal. Lotta Agaton hade stylat dukningen med Mateus till perfektion.

Kan stirra mig blind på taket.

Skrattade mig lycklig över att jag fick galenpannan Linn till bords som förgyllde min kväll med hennes galna historier om singellivet.

Men hade även dessa solstrålar, Gustav och Elsa, inom nära räckhåll.

Tack för en alldeles magiskt lyxig afton som satte guldkant på vardagen.


1 kommentarer



1 kommentarer om “En kväll på kungliga operan.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Men jeeez, cykelbyxor på Operan?! 😮
    Du såg helt smashing ut dock.

    Svara