window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:39 | augusti 28, 2018

POP-up i Moodgallerian och första dagen på Fashionweek.

Moodgallerian
Ledsen mina favoriter för min frånvaro de senaste dagarna men ibland kommer livet mellan. Senaste dygnen har gått i ett. Jag och Sara håller i en POP-up i Mood-gallerian nu under onsdag och torsdag så mycket tid har gått åt att fylla upp butiken, ni kommer även hitta de sista rea-kapen från Adoore där som ni kan prova och shoppa på plats i butik. Ytan blev så tjusig, kom förbi och säg hej på våning tre. På torsdag är det fashionnight på Mood som kommer ha massa dunderpriser och erbjudanden i hela gallerian. Jag är i vår POP-up mellan 17.00-18.00 på torsdag.

Sedan har jag fått släcka några bröllopsbränder som brinner, det är verkligen sista rycket nu. Om tre veckor smäller det, sedan ska jag inte planera en fest på riktigt länge ska jag be att få tala om, haha. Men nu är jag så orimligt taggad att jag vill spola fram tiden. Kan det bara bli bröllop NU med desamma.

Gah, jag har så mycket roligt material som jag vill uppdatera er med. Vet inte riktigt i vilken ände jag ska starta. Vi kan väl börja med att kika på vad jag hittat på idag.

Moodgallerian

Vi har valt ut alla våra favoritplagg från Mood. Imorgon kommer ju ett gäng av er på finbesök på en mysig frukost i ottan.

Margaux Dietz Specsavers

Som jag och Sara slet med att välja ut i måndagskväll. Tror vi länsade hela gallerian.

Jag lyckades dra igång något larm i butiken som vägrade ge med sig och tjöt i över tjugominuter som gjorde det omöjligt att gå in i butiken som vi skulle styla.

Margaux Dietz Specsavers
Imorse hade Margaux bjudit in till en mysig pressfrukost på Grand Hotell för att rivstarta modeveckan tillsammans med Specsavers och Max Jenny.

FASHIONWEEK
Margaux Dietz Specsavers-5

Efter frukosten kastade vi oss tillbaka till Mood för att planera det sista inför vår lilla föreläsning imorgon.

FASHIONWEEK

Sedan tog jag den här puddingen under armen som hade steamat Adoore plagg så svetten pärlade till hennes första modevisning på Grand.

FASHIONWEEK FASHIONWEEK

FASHIONWEEK

Jag hade på mig ett så himla trevligt plagg från 2ND Day. En overall som var lika skön som en pyjamas. Den markerade midjan perfekt.


1 kommentarer



1 kommentarer om “POP-up i Moodgallerian och första dagen på Fashionweek.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Dina systrar (för du har väl typ två?) saknades på din möhippa, varför? 🙂

    Svara