window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:40 | augusti 27, 2018

Min möhippa!

Jag vet inte vart jag ska börja. Herregud, har knappt kunnat ta mig upp ur soffan idag. Jag är helt slut som artist. Försökte pallra mig upp imorse, men bestämde mig för att jag antagligen kommer vara med om min egen möhippa en gång i livet och att jag kan få unna mig att förflytta mig till soffan fram till klockan 14.00 och kolla på ”Vänner”. Men nu måste jag försöka bli en människa för jag har en lång jobblista som måste prickas av och strax ska jag ner till Mood och välja ut mina favoritplagg till vår POP-up butik på onsdag.

Men vad tusan gör det om jag är dödsbakis fortfarande. Är så lycklig och varm att det sprätter i hela kroppen. Tänk att jag har alla dessa fantastiska människorna i mitt liv.

Jag har nog faktiskt utan tvekan världens bästa vänner som styrt och planerat den här helgen in i minsta detalj, inte en enda liten pinal har lämnats åt slumpen. Skrattat så att tårarna sprutat, dansat så det känns som att fötterna ska gå av – men framförallt bara njutit av att vara med mina närmsta vänner. Vi har runnit genom åren och gått igenom allt som vi upplevt tillsammans, alla galna upptåg, sinnessjuka resor och historier. Det känns som att vi var i Barcelona i över en vecka, så mycket hann vi med. Ska gå igenom alla bilder nu och så ska jag uppdaterar er med en riktig bildbomb.


3 kommentarer



3 kommentarer om “Min möhippa!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här