Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:07 | augusti 27, 2018

Bäst klädda på Köpenhamns modevecka

Snyggast klädda på köpenhamns modevecka

I augusti startade säsongen för modeveckorna och först ut var Köpenhamns modevecka dit de snyggast klädda från hela världen flockades. Trender som syntes lite extra mycket under veckan var cykelbyxan, oversizade kavajen och overallen som slår hårt i höst och kommer att synas i var och varannan butik. Själv laddar jag upp inför Stockholms stundande modevecka med en rejäl inspirationsdos från Köpenhamn.

Det kan minns sagt behövas lite inspiration när hela bollen känns som trögflytande slime efter helgen bravader.

Bästa klädda på köpenhamns modevecka


3 kommentarer3 kommentarer om “Bäst klädda på Köpenhamns modevecka”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Undra hur stelt det var mellan dasha och forni på en skala…

  Gilla28Svara
  … / 2018-08-27 22:03
  Lika stelt som Petras leende…

  Gilla144Svara
  Pennypenningpung / 2018-08-27 22:19
  Hon liknar verkligen Mårran i Mumin när hon ler.

  Gilla26Svara
  Nagini / 2018-08-27 22:50
  Jag vet att man inte får kommentera andra kvinnors utseende men alltså Petras STELOPERATION av alla muskler i ansiktet är fan en tragedi. Eller vad det nu är hon gjort för att se ut så. Turbo-botoxa allt. Tragiskt.

  Gilla64Svara
  Sandra / 06:32
  Kampen här för att få till ett leende: https://www.instagram.com/p/Bl7UMhLASoj/

  Gilla9Svara

  Svara
 • Alltså gud vilka elaka kommentarer. Tänkte säga att det inte går att klicka på bilderna så man ser dem större så såg jag den andra kommentaren.. alltså fy vad vissa människor orkar.

  Du sprider värme och glädje runt dig Petra och har ett fantastiskt leende och utstrålning och man mår bra av att se dig om än bara på bild och genom bloggen. Jag hoppas att du inte tar åt dig av dem där kommentarerna. Man mår nog ganska dåligt inombords om man vill att andra också ska må dåligt. Tyvärr.

  Stor kram på dig!

  Svara
 • Håller verkligen med ”Kristina”! Fy fn vilka elaka människor det finns alltså…Bouncar rätt tillbaka förhoppningsvis-karma…Petra det lyser om dig och hoppas du & din blivande man får ett helt fantastiskt bröllop! Kram

  Svara