window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:30 | augusti 24, 2018

Drömtrio

Her-Hour-

Efter bröllopet lanserar jag och den här drömduon en riktigt festlig nyhet.
Jag är så glad att jag får jobba med de här tjejerna vid min sida inte minst för att de får mig att skina upp varje dag men för att de båda är så otroligt begåvade och verkligen har ett estetiskt öga. Jag tror verkligen på bra energier – och vi tre har sannerligen bra dynamik. Tänk att jag snubblade över Pålle för snart två år sedan efter att hon sökte jobb som min assistent. Jag fick en galen Halmstadsbo som verkligen är sin egen person på alla sätt vis. Ingen dag har varit tråkig med henne. Minns hennes CV som det var igår, hon jobbade i taxfreen på en finlandsfärja men drömde om att jobba med mode. Det personliga brevet var så välformulerat, konstigt men samtidigt så lockande att jag var tvungen att träffa personen bakom orden.  Kommer aldrig glömma när vi skulle göra ett inredningsjobb och hade fått låna en Metrobil och jag frågar om Pålle kan sitta bakom ratten, då jag inte hade något körkort. Helt orädd som hon är nickar hon, vi lastar hela bilen full med växter, gardiner, kuddar och möblemang fylld till bredden. Sedan beger vi oss ut i trafiken på en dödsfärd, att Pålle aldrig kört bil i Stockholm är inget hon delar med sig av. Minns när vi stod där mitt i en korsning på söder med trafik från alla håll och alla bilar tutar på oss och hon frågar mig om högerreglen. Som tur var kom vi fram levande.

Och Uchenna som jag lärde känna i våras då hon började jobba hos mig. Vi är extremt lika – på gott och ont, haha. Hon är löjligt positiv och har verkligen ett skratt som smittar av sig. Dessutom är hon en av de snabb lärdaste jag mött. Hon är vän till min lillasyster som sa: ”Du kommer att älska henne, hon bubblar och ler precis hela tiden”. Hon ser verkligen på livet som att glaset är halvfullt.

Jag tror det här kan bli riktigt bra mina vänner. Eller jag är säker på att det kommer bli en riktigt roliga resa som förhoppningsvis blir början på något stort.

Her-Hour


4 kommentarer



4 kommentarer om “Drömtrio”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag har kommenterat det förut men WOW vad din blogg har höjt nivå senaste månaderna!! Sååå kul att läsa de här lite längre texterna då de alltid känns så välskrivna. Du är fantastiskt duktig på att sätta ord på känslor och att beskriva. Tack för tiden du lägger ner <3

    Svara
  • så himla härligt att du creddar medarbetarna! bra chef! och härlig blogg 🙂

    Svara
  • Så himla härligt och läsa bloggen.Det bubblar av energi o kreativitet i entreprenörskap här inne och en jäklar massa girl power,kör hårt o lycka till.

    Svara
  • Håller med föregående talare! Härlig mix av personligt och inspiration!
    Kram från skoagenten!
    C

    Svara