Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:30 | augusti 22, 2018

Följ med på tjejresa till St Tropez och Cannes i vår!

Just nu håller jag på med ett så roligt projekt som ni kommer att få läsa mer om snart. Men jag håller på att styra upp en tjejresa för er läsare till Frankrike i vår. Det är dröm jag haft att samla massa härliga tjejer under ett och samma tak. Vi kommer bo i världens maffigaste hus (det är overkligt, alltså nypa sig i armen fantastiskt, som MTV Cribs när det begav sig – löjligt nice alltså), dagarna kommer vara kantade av roliga aktiviteter – allt från träning, shopping, vinprovningar, beachclubs, föreläsningar, bad, sol och såklart fest. Jag är hundra procent säker på att alla ni läsare är riktiga skönjävlar som kanske finner er nya själsfrände under dessa dagar. Kommer ni ihåg när jag skrev att jag ville göra en tinderapp fast för vänner? Det här blir ju någon variant på det.

Jag och mamma har varit på flera Springtime träningsresor –och jag älskar gemenskapen som uppstår efter dessa dagar tillsammans av träning, luncher, middagar och snack in på småtimmarna.

Jag har precis lagt en förskottsbetalning på huset, så jag återkommer med datum och mer info så fort allt är spikat. Som det ser ut nu rör det sig om ons-sön.

Men först och främst låter det kul? Skulle ni vilja hänga på?

Jag förstår att priset på hela kalaset såklart kommer spela in men jag har tagit in några grymma tjejer som roddar allt i detta nu. Så förhoppningsvis kan vi pressa priserna rejält. Vill att så många som möjligt ska ha möjlighet att hänga på.

Det kommer vara flera roliga sponsorer och jag kan garantera att ni kommer ha det förbannat kul med mig som reseledare. Min plan är att göra det tillsammans med podden så ni får Limpan på köpet vid min sida – och det mina vänner är inte fy skam ska jag få be att tala om, kan inte tänka mig en bättre mood manager.

Att jag och Linn har Suntrip-aura över oss råder det inga tvivel om.

Min vision är att vi hämtar alla soliga resenärer i en buss utrustad med mikrofon, förfriskningar och välfyllda goodiebags innan vi rullar upp i bergen till vårt mansion där vi ska plaska i poolen och berätta våra djupaste hemligheter för varandra över förföriska bubblor, typ.

Jobbar även på att vi ska lotta ut två platser till en vinnare i bloggen/podden. Så att även de som kanske inte har den ekonomiska möjligheten att kunna resa med har en chans att haka på. Jag och Linn har pratat så länge om att styra upp en tjejresa, så detta känns helt overkligt.

Och för er som undrat, I nöd och lust är back on track efter bröllopet med ny energi, friska vindar och engagemang.

Att stå på scenen och livepodda är bland det roligaste jag gjort. Världens bästa publik.

Oj, vad vi ska kramas dessa dagar.

 

Hittade bilder på det här gamla nyårsmodejobbet som jag gjorde för Metro Mode för en jädrans massa år sedan. Sån skön feeling, precis så här festligt ska vi ha det, haha. Bada badkar i en stor ormgrop.


16 kommentarer16 kommentarer om “Följ med på tjejresa till St Tropez och Cannes i vår!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • *Ormgrop Petra, ormgrop! 😂❤️ Älskar de där nyårsbilderna!

  Svara
 • Jaa vad roligt!! Ser fram emot mer information om resan 🙂

  Svara
 • Det låter helt fantastiskt! Jag vill veta mer om resan! 😀

  Svara
 • Men åh vilken dröm att få åka på girls trip med dig och Linn! Väntar med spänning på mer info! <3 🙂

  Svara
 • Men guuud vad kul! Ja ja ja! <3

  Svara
 • Jag blir så sugen på att följa med på denna resan så det spritter i kroppen! Är kanske lite mer av den trygga personen som gillar att åka med familj men detta låter galet roligt, våga testa något nytt!
  PS. Läser bloggen varje dag och ÄLSKAR den, ditt sätt att skriva och din fantastiska energi!

  Svara
 • Verkar helt grymt 🤣😍
  Följer gärna med på detta!!

  Svara
 • Mitt tips är att du blandar sällskapet så det blir ett tvärsnitt av dina läsare. Tänker åldersspann, geografiskt, jobb, utbildning etc. Så kanske inte först till kvarn att anmäla sig utan superenkelt anmälningsförfarande. Tror det skulle kunna ge mkt för alla deltagare. Det gemensamma är ju att alla vill åka o följer dig och linn på ett eller annat sätt

  Svara
 • Wow vad härligt!! Fixar barn/häst/hund/katt/manvakt sen är jag redo!!!

  Svara
 • Riktigt härligt! Uppskattar verkligen att det låter som att du liksom ska resa MED alla som följer med, inte att du är där lite då och då som nån slags kändis som belönar andra med närvaro. Så härligt att du vill umgås med dina läsare! Och jag träffade på Linn helt kort i våras på Sixten & Frans och fick ett väldigt bra intryck. Allt som allt låter det så härligt!
  Kram

  Svara
 • Alltså JAA! Det skulle vara helt sjukt kul!!!😍

  Svara
 • Ehh JAAA! Jag vill hänga på, låter helt fantastiskt! Vem skulle inte vilja mingla och träffa nya människor och spridda glädje! Vilket jobb du gör! Busy building my Fempire! 🙌🏼

  Svara
 • Detta är min drömresa😍 Precis allt du skriver är saker jag vill göra och tänk att dessutom få hänga med härliga, sprudlande dig under ett par dagar! Inspirationen lär ju vara på topp och helt underbart med lite girlpower där vi kan lyfta varandra och dela med oss av erfarenheter inom allt från mode, livsstil, sociala medier till pinsamheter och mental ohälsa kanske? Vill helt klart haka på 🙌🏼

  Svara
 • SIGN ME THE FUCK UP!!! Väntar med spänning på mer info! 😀

  Svara
 • Det där låter FÖRBANNAT kul! Jag hade helt klart varit med på en sådan balett!

  Svara
 • Hej Petra!
  Jag vet inte om jag missat något men har det kommit någon mer information om denna tjejresa? 🙂

  Svara