Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:45 | augusti 21, 2018

Stöveln – höstens hetaste skotrend.

1. Skor 2. Kjol 3. Stickad tröja 4. Örhängen 5. Väska

Skotrenden för säsongen är utan tvekan stövlar. De kommer i alla färger och former, men högst trendfaktor är det på de vita stövlarna och de nerhasade bootsen. Tänk bort stövlar med jeans och satsa istället på böljande kjolar och korta klänningar i kombination med dina stövlar!

1. Skor 2. Halsband 3. Klänning 4. Väska

Höstens snyggaste boots1. Isabel Marant 2. Zara 3. Mango 4. Aquazurra 5. Nelly 6. Styleby x Wera (kommer snart) 7. Arket 8. Zara


4 kommentarer4 kommentarer om “Stöveln – höstens hetaste skotrend.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh vad fina kläder!! Länken till klänningen funkar dock inte och hade gärna velat veta vart det är ifrån 🙂

  Svara
 • Nu ska den fungera ; Det är H&M! Kram!

  Svara
 • Ett tips om det går för sig. I UK finns en butik som heter Duoboots, reser man till London ligger deras butik nära Leicester square har jag för mig, och de har en bra hemsida. Där kan man köpa stövlar med olika skaftstorlekar, allt från 30 till 50 cm. Plus snygga stövlar och boots i massa olika stilar

  Svara
 • Älskar din stil, och när du länkar och tipsar om plagg! Kan du tipsa om snygga höstjackor! 😍 läste precis ditt inlägg om tjejresa, Jag vill med! Hoppas det inte blir för dyrt bara.

  Svara