window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:30 | augusti 21, 2018

I’m calling it: Fall obsession.

House of Dagmar

Jacka House of Dagmar, Kjol House of Dagmar, Väska House of Dagmar, Solglasögon Rayban, Stövlar Nelly.

Godmorgon babes. Jag vet att det inte är höst än, men just nu är man ju så ruggit sugen på att lägga sommargarderoben åt sidan och bada i stickade mjuka plagg, tweed, rutiga mönster, kramgoa jackor och lager på lager. Men det gäller ju att passa på nu när solen tittar fram igen. Snart kommer man ju sukta efter högre temperaturer. Jag har bara fått låna det här kittet, men oj vad den här kappan fångat mitt arma hjärta, tror bestämt att det slog dubbla slag vid första anblicken. Ska krama det lite extra innan jag returnerar det.

Nej, hörni nu ska jag sticka till Sturebadet och lyfta vikter, det var längesedan jag styrketränade. Sedan har jag ett morgonmöte med våra agent för Adoore som jag verkligen ser framemot. Vi hörs lite senare, hoppas ni får en fin solig dag.

House of Dagmar

House of Dagmar

House of Dagmar House of Dagmar House of Dagmar House of Dagmar  House of Dagmar House of Dagmar


3 kommentarer



3 kommentarer om “I’m calling it: Fall obsession.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här