window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:04 | augusti 20, 2018

Uppdatering medaljongsjukan/utslagen.

Becore

Unnade mig äntligen en riktig snabbdusch efter det här svettiga megaformer passet som jag och Carro brände av ikväll. 

Flera har frågat hur det gått med utslagen. Hade egentligen inte tänkt att publicera bilden, men tänker att det kanske kan hjälpa någon där ute som kanske skäms för sina, även om jag verkar ha kommit väldigt lindrigt undan. Är lite svårt att dokumentera då de sitter över hela bröstet, runt själva nippeln men gick att fota under utan att visa hela härligheten. Sedan har jag fått på magen, ett enstaka på halsen och ett större på låret som tydligen är ”modern” eller ”startskottet”. Men det verkar inte sprida sig mer eller har inte gjort det på några dagar nu. Har inte duschat på hela helgen (fräscht), bara baddat mig och fuskduschat. Inte haft så tighta kläder, de små liven fördrar nämligen att luftas utan klaustrofobi tighta plagg. Dashas mamma är hudläkare och sa – inget vatten. De frodas tydligen i vatten så väljer hellre att gå runt och vara småäcklig istället, kan ju duscha halva kroppen, haha. De ser däremot ut som de gjort från första början, så de har inte gått ner något. Men håller det sig så här så är det ju inga problem alls. Var rädd att det skulle explodera som några av er läsare råkat ut för eller som bilderna som dyker upp på google.

medlajongsjukan

De ser ju inte så himla mysiga ut. Man vill ju inte direkt kasta bh:n och snurra runt brösten i vädret. Men de kliar inte eller känns. Och än så länge så syns det inte med kläder på så jag måste nog haft väldans tur, peppar peppar ta i trä.


10 kommentarer



10 kommentarer om “Uppdatering medaljongsjukan/utslagen.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag skulle ha gått till en läkare och fått antibiotika nu direkt.

    Svara
  • Det är ett virus, så vad ska hon med antibiotika till?

    Svara
  • Tips!! Min son fick sånnadär utslag, visade sig vara herpes/svinkoppor. Fick antibiotika, försvann på två dagar. Kan vara värt att kolla!

    Svara
  • Fick också det i våras, sjukt märklig grej. Man tror att det aldrig kommer gå över och att det inte blir bättre, men när de väl börjar försvinna går det snabbt. Jag vaknade i princip en dag så var alla borta, och jag hade måånga (i ca en månad) Inte kul men man får tänka på att det iallafall inte kliar 🙂 Krya!

    Svara
  • Det ser ut som svamp, hade gått till en till läkare.

    Svara
  • Haha, men jag har ju varit hos en läkare och de säger att det är medaljongsjukan : )

    Svara
  • Du vet väl inte om det är medaljongsjukan eller vad det är för utslag överhuvudtaget eftersom du inte vart hos läkare än. Sök läkare nu för utslagen eftersom du snart ska gifta dig istället för att gissa hejvilt och ställa egna diagnoser som kan vara helfel. Låter väldigt ofräscht och äckligt att inte duscha ordentligt särskilt efter träning, svett och värme lär utslagen inte bli bättre av.

    Svara
  • Jag hade medaljongsjukan för ett år sedan och det enda som hjälpe var att sola solarium! Jag brukar inte sola men jag fick tips om det och utslagen försvann på en vecka! Jag smörjde även in utslagen med hydrokortisonsalva. Hoppas det löser sig 🙂

    Svara
  • ändå läskigt att folk behagar kommentera att du inte varit hos läkaren samt är äcklig som inte duschat….?!?! S u c k alltså 😂🤦🏼‍♀️

    Svara
  • Ja säger bara ”badtunnesjukan”. (https://www.svt.se/nyheter/de-blev-sjuka-av-badtunnan) Var på en möhippa, det badades badtunna och allt var frid och fröjd tills 2dagar efter möhippan. Alla utom en vaknade med utslag runt brösten och i armhålorna. Gick till läkaren, hon kunde inte göra något utan att man skulle smörja in den med en mild cortisonsalva. Allt gick över efter en vecka, men usch vad det kliade och vissa utslag blev som stora finnas. USCH!!

    Svara