Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Shop my favorites

16:49 | augusti 15, 2018

Smyckestrenderna som lyfter din stil 2018 – More is More, Havets Skatter och Konsten att använda en sjal.

 

För att skina ordentligt i sensommarsolen drar du på dig alla smycken du äger samtidigt – säsongens ledord är more is more. För extra stilpoäng bär du smycken inspirerade av snäckor och havets skatter. Saknar du kedjor till dina berlocker löser du det som Pernille Teisbaek genom att trä dem på en scarf. En annan trend som är het är att trä guldberlocker på färgglada pärlhalsband.

Är du sugen på nytt i smyckesgarderoben har jag listat mina favoriter i butik nedan!

9 drömsmycken.

1. Alighieri 2. C’Shell 3. Ariana Boussard 4. CVC Stones 5. Tohum Design 6. Alighieri 7. JW Anderson 8. Tohum Design 9. Alighieri

 

9 budgetsmycken.

Trendiga guldsmycken1. Zara 2. &other stories 3. COS 4. HM 5. Mango 6. Mango 7. Glitter 8. Zara 9. Mango


3 kommentarer3 kommentarer om “Smyckestrenderna som lyfter din stil 2018 – More is More, Havets Skatter och Konsten att använda en sjal.”

    Konsten att använda en sjal hade jag gärna läst mer om! Ser inget i inlägget om detta 🙂

    Svara

    Hej! Ska på bröllop om ett par veckor, dresscode kostym enligt min pojkvän så köpte den gula draperade klänningen ur din kollektion för Nelly i godan ro i våras.. Nu hittade jag själv inbjudan och såg att det inte alls var kostym utan kavaj. Alltså fullständig klädpanik. Vad kan man ha? Hade blivit så tacksam för lite tips på vad som finns i butik nu.

    Stor kram & lycka till på er stora dag!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här