Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:30 | augusti 13, 2018

Weekly Plans

Äntligen lite frisk luft som blåser in genom fönstret. Markus kallar ofta mig isdrottningen. Jag är konstant varm och vill alltid ha fönstret öppet och bär sällan lager på lager. Igår kväll låg han inbäddad som en liten kokong i täcket, medan jag satt bredvid mitt i korsdraget nästan naken med vinden som blåste i håret. Han är så söt när han klagar på att det svider i ögonen för det blåser så starkt eller huttrar för han tycker vårt sovrum har samma medeltempratur som ishotellet i Jukkasjärvi – och jag bara njuter. Igår såg vi sista avsnittet av Game of Thrones, det var nödvändigt för veckans jobbmoral och sociala beteende. Förstår inte hur jag orkade vara vaken till 02.30 men jag kunde inte slita mig. Herregud, är egentligen ingen seriemänniska eller filmfantast men detta har minst sagt varit beroendeframkallande. Blev djupt besviken när jag insåg att nästa säsong inte ens fått ett releasedatum.

Jag ska strax bege mig ner till kontoret och återgå till verkligheten efter sommarlov och festivalyra. Jag är peppad på rutiner, träning men framför allt på jobb. Ungefär som resten av Svedala antar jag. Det jag älskar med semester är att man oftast lyckas så små frön som får chansen att växa när man ligger och klurar i en solstol, idéer som hade tryckts bort i ens stressade vardag men som nu fått chansen att marineras och kanske bli något. Den här hösten är mitt mål struktur. Det är inte min starkaste sida, snarare min svagaste. Det är svårt när man har tårna doppade i så många olika pölar, svårt att effektivisera. Men jag ska försöka – tänkte göra ett litet tjusigt: ”Så blir du organiserad – fast du egentligen är kaos, verktyg som underlättar i din vardag” – typ.

Den här veckan har jag inte så mycket möten eller middagar inbokade – så skönt. Så jag ska fokusera på att få klart Adoore SS19, träna, plåta och skriva roligt material till bloggen samt spåna och förbereda några samarbeten. Den här veckan är bloggen äntligen tillbaka med full kraft, nu återgår vi till mer frekventa inlägg.

Det är ganska många som efterfrågat mer inredning i bloggen, så ska försöka lyfta det mer. Är det något mer ni trånar efter?

Men bäst av allt är att sommaren inte är över än, det kommer fortfarande vara ljusa kvällar som gör det möjligt för roliga aktiviteter och galna upptåg.


8 kommentarer8 kommentarer om “Weekly Plans”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Önskar mer konkreta tips likt hur man väljer tavlor (storlek kanske främst) och var man ska hänga dom (i rummet, höjd, mellanrum) att mattan ska gå under soffa+bord+fotölj för att det ska bli snyggt, var i rummet man ska placera möbler…. hoppas du förstår hur jag menar! Kram!

  Svara
 • Tycker du alltid ser så fin och fresh ut, kan du inte skriva lite mer om dina hudvårdsrutiner/smink? 😍 Kram!!

  Svara
 • Åh, kan inte Marcus skriva lite om hans tankar inför bröllopet?
  Älskade när han berättade sin sida av hur det var när ni började dejta 🙂

  Svara
 • Mer inlägg där du skriver dina tankar. Älskar hur du formulerar dig. Kanske om dina vänner eller något annat som du håller kärt? Du skriver så jäkla bra. Inte insett det förrän nu. Mvh svensklärare.

  Svara
 • Jaa jättegärna mer inredning!!! 😍😍😍😍

  Svara
 • Jaaaa mer inredning för det är du grym på!!

  Svara
 • Bröllopsplanering!!

  Svara
 • Ja! Minns du inlägget om dina lägenheter du köpt/sålt med kvm o pris o allt det där. Jag kommenterade för ett tag sen.
  Hälsningar din manliga bloggläsare

  Svara