Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy..

Shop my favorites

Okategoriserade

Way out west!

16:00 | augusti 12, 2018

Nu sitter jag på MTR, ett stenkast från Stockholm på väg hem från konserter, konfetti och dagar kantade av dans och skratt. Ni ska såklart få följa med på alla ögonblick i ett bildregn. Men framför allt så tycker jag att den här fångade groupien står för så mycket vad festivalen är, oförglömliga stunder med sina vänner. I år var vi klokare än någonsin förr. Vi bestämde oss för att slicka våra sår på lördagen och spenderade dagen i lugnt tempo så idag mår jag faktiskt helt okej. Känner mig ändå stark.

Jag vet att jag är sist på bollen. Men jag är en av de sista att bli smittad av Game of Thrones epidemin. Kanoninteslutakolla. Hur kan en serie vara så bra? Tror ni jag och Carro blev missnöjda när vi precis fick reda på att Jon Snow var inne på VIP-en samtidigt som oss igår på festivalområdet.

Okej, nu ska jag kolla de sista minuterna innan avstigning. Vi hörs mer ikväll när jag kan ladda upp alla bilder. Hoppas ni haft en magisk helg gänget!


1 kommentarer


En kommentar om “Way out west!”

    Hei! Vilken himla gosig bild på er alla 🙂 Vart kommer din snygga outfit från? Puss&kram

    Svara

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

Powered By [email protected] Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies
Follow