Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy..

Shop my favorites

mode

3 looks jag vill bära i höst

07:00 | augusti 10, 2018

1. Bh 2. Väska 3. Byxa 4. Skinnjacka 5. Örhängen 6. Skor

I höst vill jag bära de vita vida byxorna, med ett par cowboy-inspirerade boots och en skinnjacka med markerad midja.

Höstoutfits att kopiera rakt av

1. Solglasögon 2. Skor 3. Kjol 4. Halsband 5. Stickad tröja

Butikerna kryllar av plagg i brunt denna säsong och du bär upp trenden allra snyggast när du blandar brunt i olika nyanser och texturer.


1. Skor 2. Örhängen 3. Byxor 4. Topp 5. Väska

De oversizeade, rutiga byxorna bär du snyggast upp tillsammans med en magkort topp och ett par klackar för att skapa kontraster mellan det feminina och maskulina.


2 kommentarer


2 kommentarer om “3 looks jag vill bära i höst”

    Hej Petra! Jag har ett önske inlägg. Jag undrar jag om du kan göra ett ”hur man renoverar”. Jag känner mig helt handfallen när det kommer till renoveringsobjekt på hemnet. Det hade varit superkul om du kunde ta en lägenhet från hemnet och göra en fiktiv renovering. Hur gör man rent praktiskt med ett nytt kök. Vet man exakt hur man vill att det ska se ut, annars vem kontaktar man? Haha, vill veta ALLT. Tack för en super blogg!

    Svara

    JAAAA till Veronicas kommentar!!! Har en egen mapp på datorn med ”Petra Tungårdens lägenheter” pga älskar din inrednings- och renoveringsstil men så ser jag mig omkring här hemma och ba…..? ……? …….? Hur tusan ska jag få DET HÄR att se ut som DET DÄR?

    Svara

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

Powered By [email protected] Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies
Follow