Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:00 | augusti 10, 2018

3 looks jag vill bära i höst

1. Bh 2. Väska 3. Byxa 4. Skinnjacka 5. Örhängen 6. Skor

I höst vill jag bära de vita vida byxorna, med ett par cowboy-inspirerade boots och en skinnjacka med markerad midja.

Höstoutfits att kopiera rakt av

1. Solglasögon 2. Skor 3. Kjol 4. Halsband 5. Stickad tröja

Butikerna kryllar av plagg i brunt denna säsong och du bär upp trenden allra snyggast när du blandar brunt i olika nyanser och texturer.


1. Skor 2. Örhängen 3. Byxor 4. Topp 5. Väska

De oversizeade, rutiga byxorna bär du snyggast upp tillsammans med en magkort topp och ett par klackar för att skapa kontraster mellan det feminina och maskulina.


2 kommentarer2 kommentarer om “3 looks jag vill bära i höst”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Petra! Jag har ett önske inlägg. Jag undrar jag om du kan göra ett ”hur man renoverar”. Jag känner mig helt handfallen när det kommer till renoveringsobjekt på hemnet. Det hade varit superkul om du kunde ta en lägenhet från hemnet och göra en fiktiv renovering. Hur gör man rent praktiskt med ett nytt kök. Vet man exakt hur man vill att det ska se ut, annars vem kontaktar man? Haha, vill veta ALLT. Tack för en super blogg!

    Svara
  • JAAAA till Veronicas kommentar!!! Har en egen mapp på datorn med ”Petra Tungårdens lägenheter” pga älskar din inrednings- och renoveringsstil men så ser jag mig omkring här hemma och ba…..? ……? …….? Hur tusan ska jag få DET HÄR att se ut som DET DÄR?

    Svara