Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:09 | augusti 9, 2018

SOF Society

SOF EVENTS
En av mina nyfunna vänner Anna som har två stora eventbolag som jag kommer jobba med under hela året har precis startat en ny gren i deras verksamhet – SOF Society. En medlemsklubb på Franska Rivieran som hittar på roliga events hela året. Antingen är du bosatt här och vill träffa nya vänner eller så kanske du är nere i perioder, oavsett så kan jag garantera att du vill vara en del av medlemsklubben.

Anna är nämligen en av de härligaste människorna jag träffat, sprudlande av energi ständigt i farten med roliga upptåg och någonting på gång konstant. En sådan människa man vill ha runt sig och lära känna.

De ordnar med olika event under hela året – allt från festligheter till vinprovningar, kräftskivor och nu senaste i ledet stand up padel med två (urgulliga) surfinstruktörer som tog hela ligan ut på havet efteråt väntade en apertivo och häng.

SOF Socity hjälper dig alltid med entré till de bästa nattklubbarna och ordnar bra rabatter, som du faktiskt har användning av, på restauranger, butiker samt nyttiga tjänster såsom bilhyra och försäkringar.

SOF

Kommande events:

7 September kl 19.00 – Kräftskiva på Lido Plage i Nice

Är du nere i Cannes den 7:e september? Grattis, då ordnar de nämligen en härlig kräftskiva på Lido Plage i Nice. Kräftor i mängder, snaps och skratt precis vid havskanten!

16 September kl 16.00 – Petra Tungården på Tamaris i Cannes

Veckan innan vårt bröllop gästspelar jag och pratar om senaste modet och ger tips på hur du lyckas med dina sociala medier. Och dricker cava såklart – tillsammans med er. De 20 första som anmäler sig får dessutom en välfylld goodiebag.

De kommer även anordna en föreläsning i entreprenörskap på Villa Juli Guesthouse, Frukostyoga event, Julbord osv.

Ni kan läsa mer om eventen på deras hemsida.

SOF Society

Hur man blir medlem?

Klicka här!

Anmäl er på hemsidan eller via deras instagram. Så snart de mottagit din medlemsavgift skickar de ett personligt medlemskort så du kan ta del av guldkornen på den Franska Rivieran.

Hoppas vi ses i september <3

 


1 kommentarerEn kommentar om “SOF Society”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här