Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:18 | augusti 8, 2018

Lilla klagoinlägget!

God morgon förmiddag babes! Sitter och försöker få ihop mitt liv, har så mycket i huvudet just nu känns nästan som att någon hällt sirap ner i bollen. Har doppat tårna i lite för många bäckar. Ångrar lite att jag bokade Way out West, vet att det kommer bli magiskt kul väl på plats men just nu känns det lite korkat. Jag hade behövt de här dagarna till jobb. Hela förmiddagen har jag suttit med samples till Adoore SS19, vi lanserar ett roligt nytt segment som jag tror ni kommer att älska.

Bröllopet börjar falla på plats, men det är fortfarande en massa detaljer som hänger löst. Så här i efterhand ångrar vi bittert att vi inte bokade ett ställe som har allt inhouse, som brukar göra bröllop. På det här stället måste vi hyra in varenda liten pinal – och det är en huvudvärk i sig. Framför allt när man styr en tre dagars fest på ett och samma ställe och ska förvandla använda miljöer till nya. Däremot är det ju kul att få sätta sin helt egna prägel. Jag är helt övertygad om att det kommer bli sagolikt, hela trägården och huset är bland det vackraste jag sett. Jag längtar så mycket nu – snart är dagen kommen. Har ganska späckat schema framöver så ska försöka att inte boka in något mer nu så man slipper gifta sig med andan i halsen. Jag vill bara njuta på plats, ta in allt utan att oroa mig över något.

Har lite privata dilemman som skaver och tar mycket energi och tankekraft. Hoppas det löser sig egentligen handlar det inte om konflikter, utan bara om oro i båda fallen. Hur klarar man att skaffa barn, hur överlever man den konstanta rädslan.

Okej, nu ska jag sluta klaga, haha. Ibland behöver man få gnälla av sig lite om ytliga småsaker. Såg att Dasha hade gjort ett klagoinlägg. Så hit med har ni något som trycker över bröstet? Eller kanske bara något ni stör er på?

Var riktigt munter imorse när jag insåg att jag glömt köpa nya kaffefilter – och fortfarande inte fått min första kopp koffein. Mitt kaffe från Arvid Nordqvist mellanrost på morgonen är heligt, det spelar ingen roll vilken tid på dygnet jag går upp, en kopp (eller en halv kanna) slinker alltid ner. Blev även irriterad på mig själv när jag glömde äggen på plattan så de sprack och blev stenhårda. Mina sista ägg. Eller igår när folk trängde sig framför en gammal tant fram till bussen, liksom puttade bort henne ”för att hon var för långsam” – ibland undrar jag vad folk har innanför pannbenen.

Så då har jag klagat klart för idag, jag lovar, haha. Men nu kan ni klaga lite så känns det bättre för samtliga här inne.

Nu ska jag riva av en lång to-do list som jag skjutit fram på tok förlänge, idag är sista deadline på vissa saker. Så nu är det bara att kötta.

 


9 kommentarer9 kommentarer om “Lilla klagoinlägget!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fina Petra!

  Älskar din blogg och är en trogen besökare!

  Jag behöver din hjälp med att hitta en klänning för ett bröllop jag ska på 25 augusti.
  Jag har lite former och vill inte dra på mig något tight fodral.
  Du har en enormt fin stilkänsla och jag skulle uppskatta såå om du ville tipsa mig om lite klänningar.

  Kram!

  Svara
 • Hej!

  Kan inte du göra ett inlägg med tips om kontorskläder. Jag börjar ett nytt jobb med klädkoden ”vårdad kontorsklädsel” (ej kavajtvång förutom på möten) och behöver inspo!

  Svara
 • Hej Petra!
  Varför skulle du skaffa barn för? Är det verkligen det som är meningen med livet? Du med alla dina kanaler sitter ju på ett ypperligt tillfälle att påverka och göra skillnad på denna planet.
  Barn är väldigt sköra, befolkningen bör minska då jorden inte orkar längre och den här världen är väldigt grym och på väg åt helt fel håll pga oss människor.

  Svara
 • Petra! Jag ska också på Way Out West och har noll inspiration till outfits. Vad tänker du? Hur gör jag mina sommarklänningar festival-balla? Eller ska jag köra på nått annat än klänning? Hoppas på lite inspiration från dig! Ha en härlig festival, kommer lätt vara värt det även om det känns som man har för mycket att göra för att hinna. Kram

  Svara
 • Hej Petra! Jag gifte mig i Italien för en månad sen och förstår pecis vad du går igenom. Vi var också tvungna att boka allt (som inte var mat och servering) själva. Det är alltid ett projekt att planera bröllop men att planera bröllop utomlands, när man inte pratar språket är ännu svårare. Med det sagt, vill jag bara säga att vårt bröllop blev fantastiskt och allt slit var värt det! Att gifta sig utomlands är magiskt, inte minst för att det blir en helt annan upplevelse i och med man får upptäcka en ny plats med de man älskar. Det blir liksom som att vara på semester med ALLA som man tycker om. Som en dröm. Så lita på att ni kommer att få en helt oförglömlig upplevelse. Sen kommer inte allt att bli perfekt men det är ok, det kommer inte att spela så stor roll när ni står där tillsammans vid altaret med alla er nära och kära omkring er. Jag lovar! Stort lycka till och kram!

  Svara
 • Svara
 • Helt ok att klaga ibland tycker jag, ut maste det ju liksom, eller hur? Kanns inge bra att stanga in allt. Brukar kannas battre nar man har fatt ur sig 🙂 kram!

  Svara
 • Här kommer ett tips när du nästa gång har brist på kaffefilter! =) Kan rädda vilken dag som helst från katastrof! haha
  De flesta har ju näsdukar hemma i nåt badrumsskåp som ligger och dammar, ta 2st näsdukar, veckla ut dem och lägg dem omlott i filterhållaren, funkar utmärkt att brygga kaffe i! Kram

  Svara
 • WOW VILKET MINDBLOWING TIPS!!!! Ska skriva upp detta och lägga lappen i botten av kaffefilterhögen, som antagligen kommer ta slut innan jag hunnit köpa nya. TACK TACK TACK!

  Svara