Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:31 | augusti 6, 2018

Weekly Plans

Vi kom precis in till stan från Norrtälje. Vilket dygn, är så tacksam för att jag fick uppleva det. Skrattade bort bakfyllan ganska fort i mitt fantastiska sällskap. Vi pratade om hur mycket man kan uträtta på en söndag. Hur mycket man hinner uppleva på ett dygn – och hur lång den här helgen känts. Man måste bli bättre på att ta till vara på sina dagar. Hade inte tackat nej till ett landställe där, blev lugn bara av att kliva av båten. Friska vindar, klippor, ett öppet hav. Ska man sälja lägenheten, köpa en mindre och investera i ett landställe som man kan åka ut till och ladda batterierna varje helg.

Jag är överlycklig över att många fortfarande är på semester för jag har ganska mycket administrativa saker att ta tag i. Sista semesterlunket på bloggen nu, nästa vecka lägger vi i femmans växel igen.

Ska vi kika på hur dagarna ser ut?

Måndag: Idag ska jag pricka av en jädrans massa bröllopsfix, planera samarbeten, fila på roliga blogginlägg och ikväll ska jag bränna av ett fyspass på Kampsportslabbet med Mira. Sedan ska jag bädda ner mig löjligt tidigt i sängen och försöka sova ikapp förlorade timmar – känner mig fortfarande lite mörbultad från helgen.

Tisdag: Morgonpass på Barrys. Därefter ska jag och Uchenna plåta tillsammans både samarbeten och bilder till bloggen.

Onsdag: Tänkte spendera dagen på kontoret. På kvällen ska jag, Sara, Danijel och Markus prova ut smoking till bröllopet.

Torsdag: Hoppar på tåget till Way out West. Först tänkte jag stanna hemma i stan, men sedan fick jag sådan fomo då många av mina närmsta vänner ska till festivalen. Så i sista sekund bestämde jag mig för att haka på. Det kanske blir det sista året på WOW någonsin, vem vet – och det vill man ju inte riskera att missa.


2 kommentarer2 kommentarer om “Weekly Plans”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vart är din fina klänning ifrån? 😍

    Svara
  • Åh men Petra! Kan du inte göra ett inlägg med lite schyssta festivaloutfits – som även funkar till vardags etc? Tycker att det är så svårt, vill också vara fin på festival men vill inte behöva köpa plagg som jag bara använder några få gånger.. 🙂

    Svara