window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:26 | augusti 6, 2018

Kampsportslabbet Bootcamp

Kampsportslabbet Bootcamp Pris

Under sommaren har jag spenderat åtskilliga timmar nere i källaren på Kommendörsgatan, närmare bestämt Kampsportslabbet. Åkt skridskor– och plaskat runt i mitt egna svett mellan de olika stationerna. Men framför allt har jag spenderat en jädrans massa tid tillsammans med 23-åriga kampsportsproffset Vilmer. Hans uppsyn kanske inte ser så skräckinjagande ut, men hans pass är bland det jobbigaste jag kört. Blod, svett och tårar. Blev uppriktigt ledsen när han berättade att han skulle ta semester nu i tre veckor framöver. Så konstigt hur man ska avsky något så mycket till en början som man sedan knappt kan tänka sig leva utan. Jag har verkligen fått blodad tand. Det är något med känslan att ta ut sig till sitt max, ge allt man har, krama ur den sista lilla gnuttan av kraft men ändå vara fylld med energi när man går därifrån.

Vi har blandat Kampsport med högintensiva övningar där jag legat på maxpuls nästan hela passet. Så jobbigt att man vill skrika rakt ut, men vilken konditionshöjare. Kan inte minnas senast jag hade så bra puls eller orkade så mycket. Jag fick med mig Fingal i förra veckan så vi passade på att dokumentera lite från passet.

Kampsportslabbet Bootcamp Kampsportslabbet Bootcamp
Vi fick prova något nytt och drog på oss dräkter med gummiband som gjorde varje övning förbannat mycket jobbigare.

Kampsportslabbet Bootcamp-21 Kampsportslabbet Bootcamp

Kampsportslabbet Bootcamp Pris

Burpees med gummiband var en helt ny nivå av svärord.

Kampsportslabbet Bootcamp Pris

Kampsportslabbet Bootcamp Pris Knäböj med hopp och vikt. Också slitsam för psyket.

Kampsportslabbet Bootcamp Pris  Kampsportslabbet Bootcamp Pris Kampsportslabbet Bootcamp Pris  Kampsportslabbet Bootcamp Pris  Kampsportslabbet Bootcamp Pris Kampsportslabbet Bootcamp Pris Kampsportslabbet Bootcamp Pris

Om ni är nyfikna på fler övningar, så kan ni läsa blogginlägget jag skrev i mars – ”Så tränar vi på Kampsportslabbet”.


1 kommentarer



1 kommentarer om “Kampsportslabbet Bootcamp”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej, var kommer lila träningskläderna ifrån?

    Vänliga hälsningar, Sara

    Svara