Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:22 | augusti 6, 2018

En söndag likt ingen annan.

Det finns söndagar och så finns det söndagar. Vaknade upp med dunkade huvud som påminde om gårdagens festligheter. Kändes som att någon hamrade loss där inne, bankade som att livet hängde på det. Men det var att pallra sig iväg för Mira och Mode Cold Brew hade bjudit in till övernattning ute i ytterskärgården, Fejan Outdoors.

Vi kikar närmare på dagen imorgon men vi har hunnit med ett ösregn i ribbåt, kanotpaddling i solnedgång, spökvandring, dubbelregnbåge, lagt mat tillsammans utomhus och nattbad. Nu ska vi krypa ner i vårt tält, ser i kors. Men alltså wow! Helt klart en av de bästa söndagarna i livet.


1 kommentarerEn kommentar om “En söndag likt ingen annan.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vad har hänt med podden? Saknar den så mycket 😊 har vi lyssnare blivit ghostade hahah

    Svara