Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy..

Shop my favorites

Okategoriserade

En söndag likt ingen annan.

00:22 | augusti 6, 2018

Det finns söndagar och så finns det söndagar. Vaknade upp med dunkade huvud som påminde om gårdagens festligheter. Kändes som att någon hamrade loss där inne, bankade som att livet hängde på det. Men det var att pallra sig iväg för Mira och Mode Cold Brew hade bjudit in till övernattning ute i ytterskärgården, Fejan Outdoors.

Vi kikar närmare på dagen imorgon men vi har hunnit med ett ösregn i ribbåt, kanotpaddling i solnedgång, spökvandring, dubbelregnbåge, lagt mat tillsammans utomhus och nattbad. Nu ska vi krypa ner i vårt tält, ser i kors. Men alltså wow! Helt klart en av de bästa söndagarna i livet.


1 kommentarer


En kommentar om “En söndag likt ingen annan.”

    Vad har hänt med podden? Saknar den så mycket 😊 har vi lyssnare blivit ghostade hahah

    Svara

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

Powered By [email protected] Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies
Follow