Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:31 | augusti 6, 2018

ADOORE SUMMER SALE

Adoore

Nu är det dags att göra rum för hösten – så idag startar Adoores stora sommarea. Hade aldrig förväntat mig att safariklänningen skulle sälja så bra, vi har fyllt på lagret hela fyra gånger. De flesta plaggen finns bara kvar i några enstaka storlekar, det är 30-40 % på hela sortimentet. Vad jag älskar med kollektionen är att plaggen kommer att fungera år efter år.

Det är hela tanken med Adoore, tidlösa plagg med en rolig tvist. Jag vill att man ska kunna bära dem säsong efter säsong.

Japp, men nu är det sista chansen att lägga beslag på «lumière du soleil». Vill återigen bara tacka er för alla bilder ni skickar på instagram, det är så häftigt att få se er i plaggen. Blir lika varm i hjärtat varje gång.

Golden wrap dress

adoore petra tungården

Beige maxi dress

Pink safari dress

Ruffle skirt & Ruffle top

Khaki safari dress

High shorts

Slit trousers

White maxi dress

Blue wrap blouse 

Beige wrap dress

White wrap blouse


10 kommentarer10 kommentarer om “ADOORE SUMMER SALE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men alltså, jag tittar på plaggen om och om igen… Det är ju så snyggt! Riktigt ögongodis! Jag vill ha precis allt. Försöker använda mig av uteslutningsmetoden, men det går ju inte! Allt är bara för bra…

  Svara
 • Kommer det komma ut en höstkollektion för Adoore? 🙂

  Svara
 • Du vägrar alltså sälja dina kläder till tjejer som är större än storlek 40? (Och de med storlek 40 kallar du XL också) hjälp vad tråkigt att du är så exkluderande.

  Svara
 • Helt sjukt! Man blir så ledsen.

  Svara
 • https://adoore.se/product/wrap-dress

  XL är stl 42, vet inte vart du fått den infon?

  Svara
 • Hmm. Jag kollade på shortsen, där står det att XL=40. https://adoore.se/product/high-shorts

  Verkar vara olika storlekar på olika delar av kollektionen.

  Svara
 • Varför är inlägget inte reklammärkt?

  Svara
 • Beställde Golden wrap dress i måndags kväll och idag kunde jag hämta ut på posten, riktigt snabb leverans (då det stod 3 till 5 dagar vid beställning). Superfin och härlig kvalitet 🙂 Kände mig jättefin och sambon gillade den också på mig! Är så nöjd!

  Svara
 • Vilken storleken har du på ruffle top och ruffle skirt? Sugen på att beställa men så osäker på storleken. Har ni någonstans man kan köpa/prova kläderna eller gäller endast hemsidan?

  Svara
 • Känner också att jag, likt några andra, behöver uttrycka besvikelse över storlekarna på plaggen. Tycker att de ser helt magiska ut men storlekarna är katastrofala. Eftersom du själv tidigare varit väldigt kurvig kanske du förstår mitt problem? Hade varit så glad och tacksam om ni kunde utöka storlekarna i ert sortiment!

  Svara