window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:10 | augusti 4, 2018

En livstids vänskap.


Men hello första lördagen på länge som jag och Markus vaknar upp i vår säng, regnet smattrar utanför och det välbekanta rösterna från Nyhetsmorgon fyller rummet. Lorpan har kokat kaffe, skalat två ägg till mig och placerar på det lilla bordet bredvid sängen. Jag ligger inlindad i bara överkastet, utan täcke (pågrund av att det inte går att sova med täcke i värmen som varit). På hästens middag fick vi med oss ett bäddset hem, det är som att sova i ett moln, lent som en babystjärt. Ligger och förundras över hur något kan vara så mjukt, drar med foten fram och tillbaka längst lakanet.

Nu ska jag strax bege mig iväg till gymmet, därefter ska jag försöka ta mig bort till Norrmälarstrand om jag kommer fram genom Pride, får kanske dansa mig bort, för att spana in Linns nya lägenhet. Är så lycklig för hennes skull, hon har lyckats byta till sig en riktig liten pärla med balkong som jag och Carro ska hjälpa till att sätta tänderna i och piffa till. Sedan skulle jag vilja vinka till Pridetåget, mina favoriter i tåget är ”Stolta Föräldrar” som dansar fram. Blir alldeles varm i hjärtat när jag ser deras lyckliga steg, omkramandes deras barn.

Ikväll ska vi fira min bästis Forni, hon har styrt en liten middag på Milles för på måndag blir lillskiten 29 år. Herregud, vad tiden går fort.

För en jädrans massa år sedan jobbade jag på Berns en hel sommar. Då åkte jag Pridetåg. Minns att jag vaknade upp på morgonen bakfull. Och Martin sa att han löser det och kom till undsättning med en burk glitter, en peruk och ett rött läppstift – vips så var jag redo.

Samma kväll hade vi Pridefest på Berns och en känd dragshowartist skulle uppträda. Eftersom Forni fyllde år frågade jag och han kunde göra en födelsedagsdans för henne – and he did. Undrar om hon är redo för kvällens present?

Så glad för alla album på facebook som samlat alla bilder från vår minst sagt stökiga ungdom, år för år. Ögonbryn var inget jag prioriterade på den tiden eller visste hur man färgade, haha.

Mina små älsklingar Forni och Margaux.

På Fornis födelsedag ska jag gräva ännu djupare i arkivet så ska ni få se lite mer godbitar från dagarna från förr.


4 kommentarer



4 kommentarer om “En livstids vänskap.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Fast inte bara ögonbryn…näsa, läppar…man känner knappt igen dig?

    Svara
  • Vad hände med Annika? Är ni vänner idag?

    Svara
  • Synd att du helt sabbat ditt utseende nu för tiden. Så fin du är på de gamla bilderna! Nu är det lite too much botox, fillers osv.

    Svara
  • Vad fan är det för stil att säga att någon ”helt har sabbat sitt utseende”?
    Vill du att folk ska säga till dig om dom tycker att du ser ut som skit?
    Låt folk se ut som dom vill istället, dessutom är Petra stunning!

    Svara