window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:30 | augusti 3, 2018

The perfect summer blaxer!

Byxdress Spanx, Skor Utreque, Kavaj The Frankie Shop.

Men hej fredagsfeelingen! Jag har precis haft ett riktigt givande morgonmöte och nu bär det strax av på lunch med Pålle för vårt stundande projekt. Är så taggad på det, förhoppningsvis lanserar vi i september om allt går som det ska. Men jag tror dessvärre att det kommer bli först i oktober för det dyker alltid upp problem på vägen. Idag var tanken egentligen att vi skulle åkt ut till Dalarö till Dasha och Douglas men vi kände igår kväll att det är massa lösa bröllopstrådar som vi måste ta tag i – och framöver är nästan alla helger uppbokade och nu är det inte så lång tid kvar så vi blir med största sannolikhet kvar i stan. Har inte ens packat upp min resväska från semestern än, utan de saltstänkta plaggen ligger utslängda som ett minne över lyan då vårt tvättmedel är slut. Till min ursäkt kan jag meddela att vår garderob varit 50 grader varm, kommer inte in någon luft där överhuvudtaget.

Fått så många frågor om vart min ”kroppsstrumpa” kommer ifrån. Det är faktiskt en spanxdräkt med kisshål och allt. Sjukt praktiskt, haha. Eftersom den sitter som ett andra skinn kan det vara smått problematiskt att kräla ur den inne på en liten toalett, utan att stöna och välta ner halva möblemanget. Att bryta sig in i dräkten är nästan lika svårt som att råna en bank. Bara det är ett träningspass i sig, men när den väl är på – då sitter den där den ska som ett andra skinn.

  


4 kommentarer



4 kommentarer om “The perfect summer blaxer!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här