window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:58 | augusti 1, 2018

Easy Breezy

Shorts 3.1 Philip Lim, Blus Deitas, Örhängen Alighieri, Snäckhalsband Caroline Sandström, Väska Cult Gaia

Okej, jag vet att jag är sist på bollen men den här värmeböljan är ju extrem. Trodde folk överdrev på instagram när de sökte i varenda vrå i Stockholms län efter en fläkt – jag är beredd att kapitulera till massan. Solen ligger på hela dagen rakt in i vårt sovrum, så imorse vid 05.30 vaknade jag badandes i min svett, kippande efter andan med flugor i hela ansiktet som ansträngde sig till sitt yttersta med att reta gallfeber på mig. När klockan ringde vid 06.30 flög jag upp ur sängen och nästan sprang ut ur lägenheten till Kampsportslabbet, lycklig över att få lämna det brinnande helvetet där elaka retstickor till flugor härskar. Om luften stod stilla i vårt sovrum var den stendöd på Kampis. Haha, åkte skridskor mellan övningarna i folks svett. Var så blöt efter passet att det såg ut som jag duschat håret. Efter passet gick jag en lång PW med Forni runt Djurgården följt av en brakfrukost, vi hade ganska mycket att avverka. Åh, jag älskar semester, men oj vad jag blir lycklig av att vara återförenad med alla soliga vänner.

Nu har jag kommit på en briljant lösning med korsdrag genom hela lägenhet med alla fönster fullt öppna, ytterdörren är blockerad med en resväska. Först tänkte jag ge mig ut efter en fläkt, men det ser ut att bli lite svalare efter helgen så jag härdar ut. Däremot är jag riktigt sugen på att köpa en flugdödarmaskin, är det bara vi som har hangry flugor i hela våningen? Jag blir inte av med dem, har sett till att inte ha någon mat framme, diskmaskinen stängd men får inte bukt på fanskapet. De söker också närhet precis hela tiden, ska gossa in sig och nafsa på mitt lår konstant eller attackera mitt ansikte som att de tar sats och siktar på näsan. Jag kanske är som ”the dog whisper” fast en flugmamma liksom. Eller så kanske det beror på att jag är konstant svettig och klippig. Fastnar liksom med underarmarna i matbordet när jag sitter och knappar på tangentbordet. Vi ska inte ens tala om min bakdels tillstånd, nämnde jag att vi har skinnstolar runt matbordet? Känns som att jag limmat fast ändan med super glo.

Nu ska jag göra något så soligt som att sätta tänderna i min kvittoredovisning har möte med min revisor imorgon. Det och betala räkningar toppar min hat-lista, lika bra att bara riva av skiten. I eftermiddag väntar ett möte på Adoore innan jag, Markus, Sara och Danijel ska spela padel utomhus – Strömgården mot Biderwitch.


11 kommentarer



11 kommentarer om “Easy Breezy”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Myggnät!Du känner säkert ngn som kan designa ett tunt, fint myggnät med ram, inte så snyggt med kardborrband.
    Kommer somrarna framgent bli som denna, så är myggnät en nödvändighet mot flugor getingar etc
    Du är helt fantastisk Petra.
    Unna dig några stunder av total vila ibland.
    Viktigt!

    Svara
  • Okej, I will! Tack för tipset! Kan se om min pappa kan snickra ihop något flott!

    Svara
  • Hade inte överlevt utan min solfjäder har dock viftat sönder den ser jag nu haha. Åka t bana ska vi ju inte prata om shortsen sitter ju fast som Karlssons klister i fiffi när man ska resa sig från sätet😂
    Stor Kram🤗 älskar din blogg du är så äkta😍

    Svara
  • Vad glad jag blir! Hahahah, så himla rolig beskrivning! JAG HÖR DIG! KRAMAR!

    Svara
  • Gör flugfällor. Fyll skålar med Yes, vatten och vinäger och ställ oå olika ställen i lägenheten. Flugor dras till vinägret och dör så fort de kommer i kontakt med vatten och Yes. Har sånna skålar i köket och har inga problem med flugor! Alla är i skålarna 🙂

    Svara
  • OMG! Årets life-hack! Ska prova asap!

    Svara
  • Teknikmagasinet online har en sorts fläkt kvar. 299 kr. Annars-muta dig till en 🙂

    Svara
  • Att inte du Petra redan fått en sån dyr fläkt gratis är ju en ren skam när du är storbloggare och allt.

    Svara
  • Jag vet, vad fan liksom!

    Svara
  • Hej Petra
    Har läst din blogg ett bra tag och måste bara säga att ditt sätt att skriva är helt spot on! Har garvat många gånger till tårar.

    Du verkar vara så otroligt vrål skön!!
    Riktigt rolig och underhållande läsning!

    Shine on you cool woman!

    Svara
  • Hahaha, du gjorde min dag! PUSS PÅ DIG!

    Svara