window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:45 | juli 30, 2018

Weekly Plans

Marbella
Om drygt två timmar hoppar vi på bussen mot flygplatsen. Jag har precis sprungit runt hela huset cirklar för att försöka fiska in det som är mitt, man kan lugnt säga att jag spridit ut mig över varenda kvadratmeter. Vi landar inatt närmare bestämt 01.00 på Arlanda. Den här veckan blir det nog en hel del jobb, men framför allt bröllopsroddande som sagt. Ska beställa roliga neonskyltar, blinkande ballonger, bestämma mig för florist etc. Är det så varmt som alla hävdar på instagram? Verkar nästan olidligt. Kommer jag behöva springa och köpa en sådan dysonfläkt som cirkulerar på sociala medier för att överleva hettan. Vår lägenhet är nog som en bastu vid det här laget, två veckor utan vädring.

Ska vi kika på veckoschemat?

Måndag: Hem från Marbella.
Tisdag: PT-Pass med Vilmer på Kampsportslabbet, lunchmöte på Adoore och på kvällen ska jag äta middag med Carro och Sara på Hallwyska.
Onsdag: Dagen kommer nog spenderas på kontoret. På kvällen ska jag, Sara, Markus och Danijel prova ut smoking till bröllopet och spisa tillsammans.
Torsdag: PT-Pass med Vilmer på Kampsportslabbet. Sedan ska jag spika mig framför datorn. Aftonen bjuder på biopremiär för Mission Impossible Fallout.
Fredag: Helt tomt i kalendern, har lite jobb men blir det pangväder vill man kanske lämna stan. Sara har en husbåt i släkten som jag är väldigt sugen på att spendera en natt på. Eller kanske våldgästa Dasha och Douglas crib på Dalarö. Eller fira Fornis födelsedag på bästa sätt.

Brukar ju egentligen inte skriva om helgen, men på söndag ska jag ut och paddla kanot och sova över på en glamping med ett gäng tjejkompisar – så kul!


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här