window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:10 | juli 29, 2018

Marbella: Personlig Tränare, Rachel Eco Love och Middag på Finca Besaya.

Idag är det näst sista dagen på semestern. Eller kanske sista riktiga dagen för imorgon kväll sätter vi oss på planet hemåt, men vi får ändå en heldag här i Marbella. Jag känner mig perfekt semestermättad eller okej, jag hade kunnat lunka på så här i några veckor till det ska jag inte sticka under stolen med. Men nu är det full fart bröllopsfokus, Adoore SS19 och mitt nya projekt som ska sjösättas – tillbaka till verkligheten med andra ord. Vi har ganska många bitar kvar att spika, mest detaljer och dekor. Men nu börjar det ju brinna lite i knutarna så det är dags att sätta fart. Herregud, kan inte släppa att det är så få dagar kvar till vårt stundande bröllop, det är ju helt galet. Vad tusan händer härnäst? Barn? Då blir det en barnlinje på Adoore, kan inte tänka mig något festligare än att designa små coola barnplagg.

Typiskt mig att vandra iväg i tankarna när jag egentligen tänkte att vi skulle kika på en dag från veckan som gått. Kommer inte ens ihåg vilken dag det här var, allt bara flyter ihop till en enda härlig semestersörja.

Jag har ju haft med mig min alldeles egna personliga tränare på resan. Min kusin är lätt besatt av padel på en osund nivå så han har lirat varannan morgon 9-11, så vi har hakat på men hållit oss till utegymmet. Det har verkligen varit skönt att börja dagarna med träning, då känns det extra bra att ligga raklång i en solstol resterande stund av dagen.

Ganska nöjda.

Huset ligger ett stenkast från stranden där massa härliga restauranger kryllar.
 I mina favoritshorts från Adoore styrde vi stegen mot Rachel’s Eco Love, ett nyöppnat ekologiskt ställe i Puento Romano.


Vi började hela lunchen med en festlig shot.

Om man skulle googla ”naturlig skönhet” skulle man få upp en bild på Ida.


Jag beställde in en spicy mexikansk kycklinghamburgare med chilimayo.


Och en grönjuice på massa festliga grönsaker.

 Ida valde någon variant på frukost, fast till lunch.

 

Sedan var det dags att göra sig piffiga inför den stundande middagen på Finca Besaya. Ida hade på sig ett fruktansvärt trevlig fodral från Asos, som jag måste lägga beslag på medan jag själv invigde den här bubbelgumsdrömmen från Teotoki.

Vi hade bokat ett stort runt bord utomhus. Älskar deras takterass och uteservering. Ett hett tips om ni ska till Marbella. Sedan glömde jag såklart bort att jag hade en kamera och pratade undan hela middagen tills vi blev utslängda vid 3 snåret.


4 kommentarer



4 kommentarer om “Marbella: Personlig Tränare, Rachel Eco Love och Middag på Finca Besaya.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Fina biler. Tack för all inspiration. Din väns vita klänning är så fin,du skriver att den är fr Asos. Jag kan ej hitta den. Är det längesedan eller ska jag hålla utkik? Hade så gärna velat lägga beslag på en sådan klänning

    Svara
  • Hej, tyvärr verkar den vara slutsåld. När jag köpte den hette den ”ASOS DESIGN Midiklänning i kimonostil med djup ringning” Finns säkert liknande. 🙂 Kul du gillar klänningen. Bästa hälsningar Ida.

    Svara
  • Rachels har massa gott! Men är inte nyöppnat. Jag var där för 1.5 år sedan!

    Svara
  • Det ska bli kul att höra vad ni tyckte om maten på Occo.

    Svara