window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:38 | juli 27, 2018

Givande nattsamtal

Nu ligger jag och slickar mina sår i en solstol på SYLT, en liten soft beachclub som är en av mina favoriter i Marbella. Vet inte hur många klunkar vatten jag svalt idag för att utplåna rödvinet som strömmar i min kropp. Eller hur få steg jag tagit, har inte ens kraft att mana mig upp till toaletten trots att jag legat kissnödig i över en timme. Har spenderat hela dagen i något halvsovande stadie. Vet inte om min bakfylla gjorde volter av mitt friterade val till lunch. Den ville nog ha näring. Istället gav jag den chicken nuggets med sås som skulle koagulera de bästa av blodådror och quesilldas som egentligen borde ha fått kallas smält ost med lite bröd och kyckling. Min kropp känner sig nog som Titanic, ett sjunkande skepp bortom räddning.

Igår var vi ett stort gäng som åt middag på Finca Besaya. När vi blev utslängda från restaurangen vid 03.00 tog Ida och jag det vuxna beslutet att återvända hem till huset medan resten av ligan gick på nattklubb. Väl hemma kändes det så trist att runda av en så pass trevlig afton så vi korkade upp en flaska vin och fortsatte hagga oss genom natten. Tre timmar senare när vi lättat våra hjärtan, pratat om saker som skaver, vidriga pojkvänner från förr, kroppsideal, framtidsdrömmar så slår grabbarna upp dörren och undrar vad tusan vi gör vakna. Vi ber dem att slå sig ner med blossande rödvinskinder och förmodligen lite klokare än 180 minuter tidigare. Vi är väldigt bra på det jag och Ida, att prata. Orden tar aldrig slut, det finns alltid något mer att säga, haha. Vi kommer bli sådana riktiga haggor när vi blir äldre. Vi ska älta, älta, älta oss genom livet.

Ibland kan jag få för mig saker. Häromdagen snubblade jag in på en sida med rolig fakta, sedan dess har jag varit omättad. Det är så mycket konstiga saker man inte har någon aning om som förbryllar mig. Visste ni att man föds med 300 ben i kroppen men i vuxen ålder bara har 206. Att Kalle Anka länge var förbjudet i Finland för han var byxlös. Att man i genomsnitt spenderar ett och halvt år framför tv-reklam av sitt liv. Att man väntar cirka två veckor vid ett övergångsställe under en livstid. Att elefanter är det enda däggdjuret som inte kan hoppa. Alla Ahlgrensbilar smakar samma sak, färgen spelar ingen roll. Indianerna brukade döpa sina barn efter det första de såg när de lämnade sina tält efter barnets födelse. Exempelvis Sittande Tjuren eller Rinnande Vatten. Inte som idag då det till och med startat en app som heter ”Kinder” för att lösa dilemmat och bråk om vad ens avkomma ska döpas till. Om inte mörka färgämnet skulle tillsättas i cola, så skulle drycken vara grön. Kackerlackor kan leva i flera veckor utan huvud. Högklackade skor gjordes från början för män. Det var slaktare som använde dem för att undvika att kliva i blod. Humrar åldras inte. De dör av att människor fångar dem, av parasiter eller att de äter ihjäl sig.

Ikväll ska vi grilla hemma och ta det piano, det luktar Plump. Imorgon väntar ytterligare en festlig middag med ett gäng vänner på nyöppnade Occo.


8 kommentarer



8 kommentarer om “Givande nattsamtal”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Måste bara säga att jag älskar detta inlägg. Så mycket härlig text, så mycket kärlek och mysigt, och så mycket random men fan askul fakta hahah <3

    Svara
  • Var hittar man denna underbara shortsdress!?

    Svara
  • Teotoki 🙂

    Svara
  • Haha åh vad heter sidan? Vill också läsa rolig fakta!

    Svara
  • Finland faktan är ej sann. Men roligt inlägg hursom!

    Svara
  • Rolig sida – dock är det mesta myter. Coca cola skulle t.ex. inte vara grön, det är påhittat. Detsamma gäller hummer – de dör visst av ålder om inget annat dödar dem innan. Anar att mycket annat på sidan är myter, tyvärr eftersom de är roligare än sanningen.

    Svara
  • Hej! Vill bara säga att indian inte används idag och är lika illa som att kalla svart för n – ordet. Det rätta är Native Americans.

    Ha det gott!

    Mvh

    Anna

    Svara
  • Hej! Tack för mysigt inlägg! Vart köper du/ni era pumps? Har du tips på några som är sköna? Kram

    Svara