window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:32 | juli 23, 2018

Allt eller inget.

Allt-eller-inget-Simona-Ahrnstedt

Idag kände jag verkligen semesterlugnet. Det liksom rann över mig när jag låg i solen med foten lekandes i den mjuka sanden helt uppslukad av min bok: ”Allt eller inget” – tid och rum stod helt stilla. Slukade sida efter sida som att mitt liv hängde på läsningen. Kastades mellan förbjudna kyssar, vilda sexscener och spänning. Låg nästan och rodnade ett tag när jag målade upp alla scenarion med erotiska ögonblick med igenimmade bilrutor, rekordorgasmer och förbjuden kärlek framför mig. Kunde inte lägga ifrån mig boken och låg i de mest akrobatiska ställningarna med ansiktet nergrävt i berättelsen, djupt besluten att hinna med de sista orden innan hemfärd. Gänget skrattade åt mig och frågade om boken var bra. Halv åtta stängde jag igen boken och återvände till verkligheten, bort från min tillfälliga romans, kändes som att jag fått äran att var tredje hjulet och nyfiket kikat in genom ett fönster och vara en del av deras fartfyllda kärlekshistoria. Om ni är sugna på en riktig chiclit rekommenderar jag denna varmt. Kan knappt bärga mig tills jag får försvinna in i Simona Ahrnstedts målande beskrivningar och älskvärda karaktärer igen. Käkade boken lika snabbt som jag sveper en kall cola light. Det finns tydligen två böcker till i samma serie som jag är väldans bitter att jag inte har med på resan. Jag måste börja läsa mer, inser hur mycket jag älskar att försvinna in i min bubbla, stänga av allt. Det är samma känsla som infinner sig när jag surfat eller rider – total närvaro.

Annars då jag känner mig så hemma här i huset i Marbella, kan varenda vrå och lådas innehåll. Vet att duschstrålen är bättre i det lilla badrummet än det stora, att den skönaste kudden gömmer sig i garderoben som jag snabbt fiskar fram innan Markus ser. Känns som mitt landställe också. Inga krav, inga måsten. Största bekymret är vilken beachclub man ska sola på eller vilka gambas pil pil man ska pilla i sig eller vilket rödvin man ska förtära. Tiden bara är – vi kom hem från stranden vid åtta och vi kommer nog inte gå och äta middag förrän halv elva.

Om exakt en vecka på dagen är det över. Vi har hållit ett ganska högt tempo den här semestern med middagar, nya hotell och flängt en del så det känns så skönt att dra ner tempot nu kommande dagarna och ladda inför nästa vecka och verkligheten. När vi landar är det en hel del bröllopsbestyr som måste tas hand om. Herregud, nu är det bara två månader kvar. Nej, inte ens det. Idag på lunchen sa Markus: ”Måste jag göra en ny instagram nu eller facebook” men vi lugnade honom med att det bara var att byta namn, haha.


3 kommentarer



3 kommentarer om “Allt eller inget.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Finns en lista på deras hemsida med förättare man kan kontakta för vigsel utanför stadshuset! Eller gift er på Arlanda 😉 i flygledartornet

    Svara
  • Jag hade en vän som gifte sig i rådhuset i Köpenhamn. Väldigt festlig byggnad, och Köpenhamn älskar en ju. Kan ju vara värt att kolla upp om det finns tid där istället. Mysigt att göra det till en liten romantisk getaway också.

    Svara
  • Alla böckerna i serien (good news det finns fler än 3!) finns digitalt på Storytel, guldgruva eller vad?! Känns som att jag räddat resen av din resa nu, hehe (och med ljudbok slipper man hålla i en bok dessutom). Kram!

    Svara