window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:25 | juli 22, 2018

Polka Dots

topshop dots-7

Klänning Topshop, Skor Sandro

Japp, imorse vid 08.00 kom vi fram. Det var något lurt med hela förseningen. Jag fick känslan av att de dubbelbokat ett plan för att tjäna mer pengar. Hon i kassan som vägrade säga vart planet var, som tillslut sa att det fortfarande befann sig i Malaga hade fel om man frågade personalen på planet som anlände sex timmar senare. Hon sa att nu är planet från Malaga här, men när jag på planet frågar jag vart de kommer ifrån då säger de Palma. Haha, väl på flygplatsen får vi också vänta på bagaget i 50 min innan bandet slutar rulla och bara hälften av resenärerna fått sina väskor. Utan information – igen. Då får vi gå fram till informationsdisken som ringer till bagaget, då har de lastat upp resterande väskor på ett helt annat band längre bort.

Strunt samma nu är vi äntligen på plats i Graanens hus i Marbella. Idag blir det nog inte många knop och kanske någon mysig middag ikväll. Så himla skönt att vara här på plats, det känns nästan som mitt landställe också då jag varit så här mycket genom åren.

Vi hörs lite senare gänget <3

topshop dots-7 Hade på mig den här drömmen från Topshop till en av middagarna i Frankrike.

topshop dots topshop dots-7


4 kommentarer



4 kommentarer om “Polka Dots”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Älskar snitten på dina klänningar, så feminina och romantiska. Då jag har en äldre och mindre vältränad version av din kroppsform så passar dessa modeller även mig!
    Tack för inspirationen!
    Kram C

    Svara
  • Hej Petra! Vad heter den där boken du och Linn nämt i podden flertalet gånger som handlar om relationer och vem man är i en relation som ger råd om hur man ska hantera en relation så den fungerar långvarigt.

    Eller om nån som läser denna kommentar och lyssnar podden vet vilken bok jag syftar på? Kram

    Svara
  • Åh, det är ”Hemligheten” – den är sååååååååå bra!!!! Du måste läsa den <3

    Svara
  • Tips är att söka ersättning via kortföretaget ni köpte flygresan med, via hemförsäkringen, samt via EU-förordningen för flygpassagerare. Både för försenad resa och försenat bagage. Lite krångel men så värt det. En kompis o hennes kille fick 1200 euro bara för en längre försening..

    Svara