window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:59 | juli 18, 2018

Inredningsdrömmar: Målade snickerier, Träkök och Väggfärg.

mala in lister snickerifarg

Snubblade över det här fantastiska hemmet i nya ”Rum” magasinet och blev så inspirerad. Man kanske skulle dundra på med ännu mer färg hemma och måla in snickerierna, likt den sagolika lägenheten i reportaget.

petra tungarden lagenhet-3

petra tungarden lagenhet-4

Kommer inte göra det i den här lägenheten, men kanske i nästa.

Och på tal om kulörer. Kan vi prata lite om den här lyan? Aprikosdrömmen med mörka snickerier och en öppenspis som jag skulle ge min högra hand för.

Kok tra inspiration

Nu när vi ändå är inne på ämnet, så har jag pinnat mig fram till vårt framtida drömkök. Trä, marmor i sand, beige och brunt med svarta detaljer som blandaren och vasken. Det kliar i fingrarna.

Inspiration vaggfarg

Nästa lägenhet får bli ha mycket ljusinsläpp så jag kan brassa på med färg. Skulle vilja måla ett rum i den här krämiga mocchanyansen. Ett rum med träpanel hade inte heller suttit helt fel. Mintgrönt är också en nyfunnen favorit som får hjärtat att slå lite snabbare. Jag är ju en Hemnet knarkare av rang, men senaste tiden tycker jag att det varit väldigt snålt med roliga projektet och framtidsdrömmar. Kanske för att priserna gått ner och folk sitter och väntar på bättre tider.


5 kommentarer



5 kommentarer om “Inredningsdrömmar: Målade snickerier, Träkök och Väggfärg.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här