Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:00 | juli 17, 2018

Komma igång med träningen – på riktigt.

traningsklader dam billig
Träningskläder Workout Empire, Skor Adidas, Solglasögon Carin Wester x Åhléns.

För mig tar det minst åtta veckor innan jag tycker träning är riktigt kul, oftast tre månader om jag börjar från scratch. Nu är jag där i precis det drömtillståndet där jag vill stanna – för resten av livet. Att jag till och med gav mig ut på en löprunda i lördagskväll på eget bevåg förundrade till och med mig själv. Låter nästan provocerande men jag njöt av varje steg. Mitt tre månader forna jag har svårt att förlika sig med mina nya förälskelse, till och med skrattar och föraktar den tanken. Det är ingen uppoffring längre, snarare en belöning och något jag inte prioriterar bort. Innan jag befinner mig i den här euforin finns det betydligt många trevligare saker som går före en svettig timme. Till och med städning kan kännas som en mer behaglig stimulans eller betala räkningar, som är bland det värsta jag vet.

Vägen dit är vidrig. Minns ni att jag läste en bok om ”5 sekunders regeln” – låter kanske banalt men det är de små sekunderna som fått mig att hoppa upp på cykeln och trampa bort till Kampsportslabbet eller Becore morgon efter morgon. Känner så stor skillnad bara när jag går, benen får mig nästan att flyga fram, börjar känna mig riktigt stark i låren. I augusti tänkte jag lägga mer fokus på överkroppen. Favoriserar lätt övningar som jag är bra på och undviker armträning, som är min svagaste punkt. Fördelen med både Becore och Kampsportslabbet är att man kör igenom hela kroppen.

Nu ska jag bara hålla i det här. För mig räcker det med två-tre veckor utan träning och så är det förtrollande tillståndet borta. Lusten bara rinner av mig. Som att jag är en guldfisk och glömmer bort hur härligt jag tycker att det är, istället målar min hjärna upp skräckscenarion och säger att jag har det betydligt bättre i soffan eller framför datorn. Som att den varnar mig för fara.

Tur att jag är i Marbella med ett träningsfreak av rang. Hon kommer inte låta mig förtränga mina nya vanor.

traningsklader dam billig traningsklader dam billig

Snygga träningskläder1. Yogamatta 2. Sport bh 3. Linne 4. Rosa tights 5. Skor 6. Randig sport bh 7. Hopprep 8. Blå tights 9. Sportväska  10. Beige tights


4 kommentarer4 kommentarer om “Komma igång med träningen – på riktigt.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Oj du verkar ha stor press inför bröllopet…

  Svara
 • Oj du verkar vara bitter…

  Svara
 • Vilken stass! Och som du bär upp den, som en gudinna. Jag vet att man inte ska kommentera kroppar, men din är perfektion. Pressa den inte för hårt, njut euforin som träningen ger dig, men försök inte förändra din kropp. Den är underbar precis som den är. Förresten, du som har IBS bör vara extra uppmärksam när det kommer till cardio. Om magen blir det minsta öm efter en löptur, så pausa ett tag. Jag har gått från IBS till IBD, så jag vet tyvärr. Just löpning har triggat många skov, tyvärr (igen).
  Lycka till med allt! Bröllopet kommer bli fantastiskt, vad än som händer. Själv var jag magsjuk på mitt bröllop, ändå blev det magiskt. Missöden kan ibland bidra till helheten och ge nya insikter. Toppen ju.
  Kram
  Nallen

  Svara
 • Huvudet på spiken Petra!
  Det tar 8 veckor att komma dit och 8 dagar att tappa lust och inspiration!
  Keep up the good work!
  Kram C

  Svara