Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:30 | juli 17, 2018

Höstens fem hetaste modetrender – 2018.

Höstens hetaste trender

Trots att vi befinner oss mitt i sommaren så börjar butikerna fyllas av nästa säsongs modenyheter. Vilka är de hetaste modetrenderna att se fram emot hösten 2018? Här är fem trender från visningarna som jag gillade extra mycket.

Romantiskt – Ta med dig de böljande sommarplaggen in i hösten. Under de kallare månaderna bär du plaggen med lite tuffare attribut så som skinndetaljer eller iögonfallande skor som tar plats.

Höstens hetaste trender

Blommigt – Även de blommiga plaggen för hänga på efter årstidskiftet. Höstens blommor är lite större och vilar helst mot ett svart tyg.

Höstens hetaste trender

Metallisk – De futuristiska metallic-plaggen gjorde succé under modeveckorna och kommer i både paljetter, glitter och pärlor i alla dess former.

Höstens hetaste trender

Animal print – Leo-printet har hängt med i några säsongen nu och ni vet att jag själv är ett stort fan! I höst får dock även andra djurprints plats att skina, på catwalken syntes även mönster i zebra, orm och giraff.

Höstens hetaste trender

Skräddade kavajen – I höst bär vi rutiga kavajer som helst är skräddarsydda och smiter åt i midjan för att få fram den kvinnliga siluetten.


1 kommentarerEn kommentar om “Höstens fem hetaste modetrender – 2018.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här