window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:09 | juli 16, 2018

Weekly Plans

House of sunny

Kjol House of Sunny, Skjorta Totême, Väska Staud, Solglasögon Nividas, Skor & Skärp Mango (slutsålda online).

Imorse var jag uppe med tuppen för att trängas med elva andra motiverade själar på Kampsportslabbet. Det var som att träna i en bastu, simmade runt i min egen svett på madrassen.

Idag har jag några ärenden på stan, innan jag, Sara och Ida Lanto ska iväg och kika på spetsar till bröllopsklänningen i en liten butik vid Odenplan. Ska bli så kul att få klämma och känna på alla tyger. Sedan ska jag faktiskt bänka mig framför datorn hela eftermiddagen och kvällen, så jag kan slappa lite i Frankrike. Och börja packa för imorgon är hela dagen uppbokad och på onsdag 07.00 lyfter vi till Nice. Första natten ska spenderas hos Markus kompis i Saint Maxime, sedan bränner vi vidare och har en avsmakning av bröllopsmiddagen innan vi checkar in en natt på Chateau de Massillan (vårt ställe var fullbokat) för att avsluta med möten hela dagen på vårt bröllopsställe och övernattning innan vi sent dagen efter sätter oss på planet till Marbella.

House of sunny House of sunny   House of sunnyHouse of sunny     House of sunny


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här