window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:00 | juli 15, 2018

Sommaren som aldrig tog slut.

Ganni klanning rea
Mathildas topp Ganni + kjol Ganni, Klänning Ganni, Pumps Mango, Väska ATP

Vilken helg! Vilken hetta! Tror aldrig jag upplevt sådana här dagar eller värme i Sverige. Känns nästan lite konstigt att lämna landet när det är lika härligt här hemma, om inte till och med varmare. Men på onsdag morgon bär det av till Franrike igen för att ha möte med flera bröllopsleverantörer inför bröllopet. Ska bli skönt att få klarhet i allt – och spika alla detaljer som hänger löst.

Efter tre nätter åker vi till min kusin Graanen och Ida i Marbella och latar oss i nio dagar innan det bär av tillbaka till Stockholm igen. Är det ens möjligt att få så här mycket sommar? Jag tror att det här kommer vara sommaren som vi pratar om med våra barn om tio år, precis som mina föräldrar babblar om sommaren -94. Sommaren som aldrig tog slut, regnet som aldrig föll. Skulle man göra en mätning nu på hur lyckliga folk är i landet skulle man nog slå rekord. Har aldrig sett så mycket leenden människor.

Det känns lite konstigt att vara ifrån vissa vänner en hel sommar. Hej då, vi ses om en månad. Tänk hur mycket som kan hända på fyra veckor – man kan bli förälskad, hinna göra slut, skapa minnen för livet. Ska nog boka upp en festlig tjejmiddag redan nu i början på augusti så jag kan korsföra samtliga inblandade.

Nu ska jag sätta mig med min helg i bilder. Vi åkte på en spontan weekend till Häringe Slott med två kompisar – som visade sig vara det bästa beslutet på länge. Nu har vi precis skiljts åt efter fotboll och tacos hemma hos. Markus ligger och sussar i sängen och jag sitter bänkad framför datorn med vidöppna fönster i ett ljummet vardagsrum.

Ganni klanning rea Ganni klanning rea Ganni klanning rea Ganni klanning rea Ganni klanning rea Ganni klanning rea Ganni klanning rea  Ganni klanning rea Ganni klanning rea


1 kommentarer



En kommentar om “Sommaren som aldrig tog slut.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här