Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:10 | juli 13, 2018

Femkamp på Gröna Lund, Misslyckat Födelsedagsfirande och Mamma Mia: Here we go again.

Förra veckan överraskade vi Linn med en femkamp på Gröna Lund med efterföljande middag. Det var bland det roligaste på länge, skrattade så jag grät hela kvällen.

Så fort man kliver innanför spärren på Grönan så förvandlas jag till tio år igen. Spritter och kliar i benen och det måste springas mellan varje gren, det är sedan gammalt för att hinna åka maximalt med äventyr.

Becore
Tränat på Becore, Kampsportslabbet och Bionic. Vet inte hur mycket träningen ger när man häller i sig rusande dryck var och varannan dag.

Försökt fira Saras födelsedag vid två tillfällen. Först försökte vi överraska henne med en lunch på Milles, men hon hade glömt av att hon skulle luncha med William och befann sig på annan ort.

Milles

Men äta skulle vi ju ändå göra med eller utan födelsedagsbarnet. Den här salladen var ljuvlig. Måste slå ett slag för matiga sallader, en sallad med allt utom sallad – wining! Salmalax, ednamebönor, grodar, glasnudlar, syrlig svamp och chilimajonäs.

Sedan gjorde vi ett nytt försök, den här gången dök hon upp iförd samma stass som mig.


Jag och Markus har alltid så kul med den här duon.

Tog passande nog med mig mamma på ”Mamma Mia! Here We Go Again”  premiären.

Hela ensemblen var där och traskade in på biografen på Sergel. Tänk att det var 10 år sedan första filmen gick upp på vita duken och vi fick följa med till den lilla grekiska paradis ön. Filmen var faktiskt överförväntan, skrattade och grät om vartannat – en riktig feelgood film. Fick en crush på Lily James, vilken utstrålning hon har.


4 kommentarer4 kommentarer om “Femkamp på Gröna Lund, Misslyckat Födelsedagsfirande och Mamma Mia: Here we go again.”

    Vad hände med inlägget på alla i adoore-kläder som skulle kommit upp i måndags? 🙂

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här