window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:54 | juli 12, 2018

Bröllopsinbjudan

brollopsinbjudan-tryck-

P & M är tryckt i guld, det var lite svårt att fånga på bild. Med ett sidenband som höll ihop kortet. 

Ska vi kika på hur vår bröllopsinbjudan såg ut? Det var Elins Art som designade den som tjejerna på Marryus tipsade om. Det brann ju lite i knutarna eftersom vi var ute i sista sekund med ja, i princip hela bröllopet, haha. Men framförallt tog det ju ett tag innan vi hittade rätt bröllopslocation. Så det var lite svårt att spika inbjudan innan dess. Sedan har vi även gjort en hemsida på Appycouple – så bra och enkel sajt. Rekommenderar verkligen den om ni är sugna på att göra en hemsida till bröllopet.

Brollopsinbjudan-kuvert-

Kuvertet var tryckt i mattsvart.

brollopsinbjudan-mall

Sedan vecklade man ut hela kalset och fick hela inbjudan.

brollopsinbjudan

Våra namn var också tryckta i guld. Så här löd texten för vigseln och aktiviteterna:

TORSDAG: Vi tjuvstartar festligheterna dagen innan med lokala delikatesser, drinkar och mingel. Kom klockan 20.00 och klä dig i fransk chic skrud.

FREDAG: Vigseln startar klockan 15.00 i trädgården på Château XXX. Därefter minglar vi, slår oss ner till bords för att slutligen festa som att det inte finns någon morgondag.
Klädsel smoking.

LÖRDAG: Återvänd till brottsplatsen för en festlig brunch där vi fyller på med vätska och kolhydrater. Festen fortsätter så länge ni står på benen.
Klädsel: Rivera chic, krav på något mönstrat för damer och somrigt för herrar. Det finns pool, så om termometern medger finns det möjlighet att kasta kläderna.

brollopsinbjudan-text

Min lillasyster Lollo hade målat motiven till kartan.

 


5 kommentarer



5 kommentarer om “Bröllopsinbjudan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Superfin!! <3

    Svara
  • Tack snälla för det fina inlägget Petra!!!!

    Svara
  • Vi gifter oss samma dag!!! Jag som trodde att det var bara vi som var konstiga och satsar på fredagsbröllop! Hur nervös är man??? 2 månader kvar!!!!

    Svara
  • Så fina inbjudningskort! Och vilket bröllop ni ställer till med 😍 Måste kännas overkligt att det snart är dags?

    Svara
  • Wow! Magiskt fina inbjudningar, blir så himla inspirerad. Och vilket bröllop för den delen!

    Svara