Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | juli 9, 2018

Weekly Plans

Hola mina favoriter!

Jag antar att det är många av er som sticker iväg på semester den här veckan, om det inte redan burit av? Jag jobbar på till den 18:e nu innan det bär av igen. Men det går ju inte direkt någon nöd på en när väderlägsrapporten visar 25 grader och sol – varje dag, Den här veckan tänkte jag att vi skulle ha lite bröllopsfokus, det börjar ju bli dags nu. I skrivande stund är det 73 dagar 5 timmar och 2 sekunder kvar.

Den här veckan har jag bröllopsfitting, jag tänkte träna som en dåre, hänga med kompisar, kanske åka till någon festlig strand, rensa i lägenheten, fixa håret och gå på Mamma Mia premiären med mamma. I helgen ska det bli superväder – igen, det känns helt overkligt.

Jag har precis smsat med vinnaren i Refunder-tävlingen som blev overkligt glad. Så imorgon ska jag möta upp Malin och ge henne presentkortet! Så roligt att få ge bort något så fint, är overkligt peppad på att få krama om henne så – glatt med 10 000 kronor i resekassan bara sådär.

Gillar ni tävlingarna i bloggen? Vill ni att jag ska styra upp fler? Vad hade ni helst velat vinna?


3 kommentarer3 kommentarer om “Weekly Plans”

    Ja, alltid kul med tävlingar! Och resor är ju superkul att vinna 🙂

    Svara

    Älskar de senaste tävlingarna! Resor och hotell är perfekt

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här