window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:45 | juli 9, 2018

The perfect pair of Levi’s.

Levis 501 Jeans Levis Skinny 501, Skor Jennie Ellen, Kavaj Frankie

Vet inte hur många Levi’s 501 som jag provat mig igenom – men plötsligt så händer det. Deras modell Levi’s Skinnyfool 501 sitter som ett andra skinn. Klockrena basjeans som fungerar säsong efter säsong. Blev så glad när jag provade dem och de satt perfekt, annars brukar de nästan bara för stumma för mig och knappt gå upp över låren, men inte dessa. Dessa kommer att användas flitigt framöver, det lovar jag.

Nej, nu ska jag pallra mig iväg till Becore, skulle egentligen varit på Kampsportslabbet imorse vid 07.00 men försov mig. Var så himla sugen på att banga, men nej nu jävlar. Försöka tänka på hur fantastiskt härligt det kommer att kännas efter istället.

Levis 501 Skinny 1Levis 501 Skinny  Levis 501 Skinny


6 kommentarer6 kommentarer om “The perfect pair of Levi’s.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snälla Petra! Använd din röst och makt som du har när det gäller att nå ut till människor. Skriv om politik och vilket sjukt parti SD är samt vad som händer om dem kommer till makten. Tillsammans är vi starka och står emot rasismen. Kram

  Svara
 • Käääära underbara PETRA! <3 Jag efterlyser faktiskt tärninläggen som jag önskade för ett tag sedan men som lyser med sin frånvaro! Du lovade 🙁

  Svara
 • Hej! Jag har en fråga och undrar om du kanske har något bra knep att dela med dig av. När det kommer till jeans så har jag en förmåga att de slits otroligt mycket på insidan av låren vilket är supertråkigt. Inte bara för att det blir dyrt utan främst för att när man hittat de där perfekta jeansen vill man ju helst kunna ha dem för all framtid. Hur gör du för att bäst skydda dina kläder från slitage och liknande. Kram

  Svara
 • Så snyggt!! Åkte du på tull när du beställde från Frankie? Finns ju en hel del snyggt men vill inte åka på en ovälkommen tullöverraskning :/

  Svara
 • Så snyggt! Vad har du för storlek i jeansen? 🙂

  Svara
 • Snygga! Vilken färg har du dem i?

  Svara