window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:00 | juli 4, 2018

Vinn en resa till Capri ♡ Eller vart som helst till ett värde av 10 000 kronor!

Blir så glad när jag har något festligt att ge tillbaka till er magiska läsare. Fullkomligt älskar att tävla ut saker – nu har jag och världens BÄSTA Refunder nog lyckats få ihop den FETASTE tävlingen hittills – nämligen en resa till magiska Carpi till ett värde av 10 000 kronor!

Eller okej, så här är det NI KAN VÄLJA ATT ÅKA PRECIS VART NI VILL. Hur festligt? Capri är bara ett förslag. Vill ni hellre sätta er på ett plan till NYC för två med boende så går det också bra. Refunder kommer stå för kostnaden upp till 10 000 kronor och vill ni lägga till egna slantar går det såklart också bra. Ni disponerar alltså pengarna för boende och flyg helt fritt. 

Den lyckliga läsaren kommer att meddelas redan den 9:e juli, så ni kan nyttja resan redan i sommar om ni vill.

Capri är verkligen en pärla. Jag var där för tre år sedan – vattnet är kristallklart och precis så där turkost som man tror är på låtsas. För att inte tala om maten. Inga bilar får köra inne i Capri så man tar sig fram i golfbilar i storleken större, det finns massa magiska utflykter och båtar som tar en runt ön och in i häpnadsväckande grottor och små orörda stränder.

Vem vet ni kanske hellre vill dra till Mykonos? Amalfikusten? Danmark? VALET ÄR DITT! Haha, vill typ vara med och tävla själv!

HUR DU TÄVLAR? 

1. Klicka här – och registrera dig som medlem (om du inte redan är det, du kan tävla både som ny och befintlig medlem).
2. Sedan behöver du göra ett köp som är kopplat via Refunder, som sagt det kostar ingenting utan istället får du pengar tillbaka in på ditt bankkonto vid köp. Så du tjänar alltså pengar på att bli medlem. De har över 870 anslutna butiker, så antagligen shoppar du redan i de flesta webshopparna idag – utan att få pengar tillbaka.

KLICKA HÄR FÖR ATT VARA MED I TÄVLINGEN!

Jag kommer personligen ringa upp och sjunga och meddela någon av er festliga läsare den 9 juli. Wow, nästan som att gratulera folk på Nyhetsmorgon som vunnit på Triss. Längtar redan! Visar det sig att du bor i Stockholm kommer jag för tusan förbi med skumpa och tårta, det lovar jag.

Om du är osäker på hur Refunder fungerar – kan du läsa mitt tidigare inlägg här! 



Vart du än vrider och vänder så ser du maffiga citronträd. Ett måste är att prova deras citronlemonad.

Och grattis till: Rebecca Eriksson och Henrik Ericsson som vann förra Hotels.com tävlingen! 


7 kommentarer



7 kommentarer om “Vinn en resa till Capri ♡ Eller vart som helst till ett värde av 10 000 kronor!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Åh vilken dröm det vore att få vinna, och kunna åka på en semester i år! 😍

    Svara
  • Vilken toppen tävling! Visste att det fanns någon mening med att jag la en jättebeställning från Asos igår 😉 Tips att de har jättebra rea just nu!

    Svara
  • Men oh my vilken tävling!
    Hoppas jag gjort rätt, blev medlem och gjorde ett köp genom refunder, förstår inte riktigt men det jag förstår är att det verkar sjukt smart ju!

    Hoppas så på att vinna, och på att bli uppringd av dig! Hade nog valt Capri för hur härligt låter det inte, precis vad jag och min sambo behöver 😍
    Vi har precis båda blivit beviljade en gemensam vecka ledigt av våra chefer, då vi sommarjobbar och annars pluggar.
    Tanken har varit att åka utomlands men då det är lite knapert med pengarna vet vi inte om vi har råd. Hade vi vunnit denna tävlingen hade vi rent av SKRIKIGT ut av lycka!
    Vi behöver en resa så mycket, åååååhhh!!!!!

    Svara
  • Åååh, vilken dröm. Håller tummarna för vinst! <3

    Svara
  • Alltså lycka om jag vann! Jag tror jag råkat skicka två kommentarer! Blev osäker om den första kom med! Hoppas det inte blir knasig 🙈🙈🙈 kram

    Svara
  • Fetaste tävlingen i mannaminne. Håller tummarna 😍😍😍😍

    Svara
  • Jag hittade precis den här magiska tävlingen och har såklart anmält mig! Jag blev dumpad innan sommaren och semesterplanerna är alltså bortblåsta, så en resa för att ladda upp batterierna, drick vin och ligga i solen vore en dröm!

    Svara