window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | juli 4, 2018

Office Look

by malene birger 2018

Kavaj By Malene Birger, T-shirt 2ND Day, Kjol &Other Stories, Skor H&M, Halsband AlighieriÖrhängen Alighieri, Fåtölj Fogia Bollo.

Kavaj, t-shirt och jeanskjol kan ju vara den perfekta sommar jobbuniformen. Dressat, men ändå somrigt. Måste däremot sälja pjucksen från H&M går så förbaskat snett så halva foten hänger utanför, haha. Inte speciellt skönt eller snyggt för den delen. Kan knappt ha sandaler längre, då hälarna går så mycket inåt så jag trampar hela tiden på kanten som träffar mitt på hälen så är helt öm efter. Måste ta tag i min stackars skeva kropp, innan det är försent.

Nog om mina kroppsdelar och tillbaka till realtid. Jag håller på att göra om lite i vardagsrummet, så det har dokumenterats hela förmiddagen – såklart. Soffan har fått sig ett ansiktslyft och våra nya fåtöljer som jag beställde i mars är äntligen på ingång – ni får se nya soffodralet imorgon. Nu sticker jag och Uchenna till Adoorekontoret för att att prata om hur vi ska lansera hösten (!), innan jag ska hämta upp min nya cykel (min blev snodd när vi var i Italien – igen) för att slutligen bränna av en femkamp på grönan, sedan nalkas en middag och därefter tänker jag mig nog några drinkar på stan med mina ladies.

Glöm inte kika in här ikväll då kan ni nämligen vinna en resa till Capri (värde 10 000!) – och så kommer jag avslöja vinnarna i förra Hotels.com tävlingen.

by malene birger 2018

by malene birger 2018


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här