window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:39 | juli 3, 2018

Weekly Plans

Wienercafet
En dag försent, men jag har så smått börjat komma in i semesterlunk och ligger inte direkt någon vikt vid om det är måndag eller torsdag. Jag har två veckors stundande jobb, men inte alls lika pressat schema som resten av året. Jag ska ta tag i massa saker som lagts på hög, ser så mycket framemot att börja på ett nytt vitt blad, utan saker som ligger och skaver, utan dagliga svordomar: ”Fan, nu glömde jag det – igen”. Ser så mycket framemot det – att komma ikapp, i och för sig svårt med ett helt tomt blad inför ett stundande bröllop, men det får bli en separat lista.

Den här dagen har jag avsatt för inspiration för det nya projektet, sedan ska jag till min revisors lycka ta tag i alla mina utlägg och hav av kvitton. Hade ett mysigt frukostmöte men sedan lunkade jag hem igen. Funderar starkt på att inte lämna lägenheten idag, kan inte minnas senast jag var hemma en hel dag. Hur skönt? Blir nästan pirrig av tanken, haha! Vara helt själv!

Skulle egentligen möta upp några kompisar för att se matchen, men kanske ser den i min ensamhet här hemma istället.

Minnena av semestern ligger utslängda på golvet i vardagsrummet – ska försöka röja undan all skit så man slipper hoppa hage för att ta sig in till hallen. Har läst att flera bloggar bantar ner innehållet under semestern, men jag tänker att vi kör på i samma tempo – nu när jag har tiden. Imorgon ska jag och Uchenna fota lite roliga inlägg till bloggen innan hon sticker iväg på semester.

Blir ju inte riktigt samma veckoschema under semestern. Så vi kan snarare sammanfatta hela veckan i några rader. Imorgon blir det som sagt jobb med Uchenna, på kvällen väntar en femkamp på Gröna Lund och födelsedagsmiddag för min älskade Linn. En hel del bröllopsbestyr ska betas av, inredning till kontoret, jobb med nya projektet, träningpass på Kampsportslabbet, bröllopsklänningsfitting, hänga med massa vänner och på fredag bär det av ut till Linn och Mattias landställe över helgen – ser så mycket framemot det.


2 kommentarer



2 kommentarer om “Weekly Plans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så fin klänning du har👌🤗 va är den ifrån?

    Svara
  • Bästa Petra, behöver du en vikarie för Uchenna? Hojta till isåfall, skulle vara en ä.r.a.
    Kram

    Svara